Ons aanbod

AANBOD

Echte vastgoed “aanpakkers”

Ervaren

Het idee achter Actief is ontstaan uit de praktijk. Vrijwel alle vastgoedeigenaren lopen tegen dezelfde uitdagingen aan.

Dit kan variëren van praktische problemen als het niet altijd kunnen/willen opnemen van telefoontjes in de avonduren tot grotere uitdagingen als de wens om een bedrijf te digitaliseren of het strakker inregelen en bijhouden van debiteurenbeheer.

Voor al deze uitdagingen is er wel ergens een oplossing te vinden maar vrijwel nooit onder één dak. Bij Actief kan dat wel.

Transparant en snel

Actief werkt op een transparante wijze ; wij werken namelijk op de manier die u prettig vindt! Heeft u ons het liefst elke dag bij u op locatie? Geen probleem! Wilt u er helemaal geen omkijken naar hebben?

Ook geen probleem! Actief levert altijd maatwerk tegen een vooraf duidelijk vastgestelde prijs waardoor er achteraf geen vervelende verrassingen zijn.

Door onze ervaring en een groot netwerk kunnen wij snel handelen. We zijn niet afhankelijk van derde partijen omdat wij alle specialisaties onder één dak hebben waardoor de meeste uitdagingen in no-time worden opgelost.

Actief

Ons team is letterlijk “actief” : iedereen sport fanatiek, niemand heeft bij ons een 9 tot 5 mentaliteit (weekenden/avonden voor ons hoort het er gewoon bij) en bij ons hoort u qua dienstverlening zelden “nee” .
Wat u wel vaak hoort is : “gaan we regelen!”  En dat doen we dan ook.

Nieuwsgierig naar onze mensen? Scroll dan naar beneden voor informatie over ons vaste team. Naast de mensen die u hieronder ziet, werken wij ook veel met vaste freelancers met verschillende expertises zodat wij u overal mee kunnen helpen.

Ontdek ons team van specialisten

Myrthe de Groot

Team Juridisch & Team Mensen

Team
hoofd

Robert Melenberg

Team Makelaardij

Team
hoofd

Fleur Hilbrands

Team Marketing

Ruben Kemperink

Team Digitaal

Hans Mestemaker

Team Onderhoud & Facilitair

Team
hoofd

Marieke de Jonge

Team Management

Rais Alias

Team Financieel

Team
hoofd

Pieter Alkemade

Team Beleggingen

Team
hoofd

Erwin Harder

Team Management

Team
hoofd

Charlotte van der Velde

Team Klantenservice

Team
hoofd

Agnes Wilson

Office Manager

Asena Kocabas

Office Manager (extern)

Danny Zwols

Fotograaf

Frank de Jong

Team Management

Suzanne Kloosterhuis

Stagiaire Vormgeving

Tricia van der Weide

Stagiaire Administratie

Joep

Team Vermaak

Coco

Team Vermaak

Werken bij Actief?

Solliciteer nu!

Actief live

Blog
Wanneer sta je garant?

Suzanne en Myrthe in actie #meetings 💪🏼

Nieuw team! – ACTIEF VLOG #46

We hebben nu ook Actief snoepjes, de lekkerste ooit natuurlijk!! 🍬✌🏼

Ons kantoor wordt uitgebreid! We krijgen er veel vierkante meters erbij! In onze vlogs is deze nieuwe ruimte al te zien. We’ll keep you posted!

cKeuzes maken.. Niet echt het makkelijkste voor de meeste van ons. Zeker niet als het gaat om ons interieur en AL die mooie dingen die te koop zijn om ons huis mee vol te proppen! Toch is keuzes maken wel heel belangrijk. Less is more. En dat is echt zo (tot op zekere hoogte dan). Als we geen keuze maken tussen al die mooie woondeco en zeker als we geen keuze maken tussen welke woonstijl we willen, dan wordt het een bij elkaar geraapt zooitje. 🏺⚱️🕰⏱📻 En dat gaat ons geen mooi interieur en al helemaal geen rust opleveren. Dus MAAK EEN KEUS! Ohja en nog een extra tip: een moodboard is een goede leidraad om niet teveel af te wijken van jouw plan.

Onze makelaar en taxateur Robert heeft vandaag een aantal afspraken om nieuwe woningen in de verkoop te nemen! Spannend.

Wij sluiten weer een energieke week af vol nieuwe ideeën! Fijn weekend allemaal (Wij zijn ook bereikbaar in het weekend)

Naar Actief live

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!