Ons aanbod

AANBOD

Echte vastgoed “aanpakkers”

Ervaren

Het idee achter Actief is ontstaan uit de praktijk. Vrijwel alle vastgoedeigenaren lopen tegen dezelfde uitdagingen aan.

Dit kan variëren van praktische problemen als het niet altijd kunnen/willen opnemen van telefoontjes in de avonduren tot grotere uitdagingen als de wens om een bedrijf te digitaliseren of het strakker inregelen en bijhouden van debiteurenbeheer.

Voor al deze uitdagingen is er wel ergens een oplossing te vinden maar vrijwel nooit onder één dak. Bij Actief kan dat wel.

Transparant en snel

Actief werkt op een transparante wijze ; wij werken namelijk op de manier die u prettig vindt! Heeft u ons het liefst elke dag bij u op locatie? Geen probleem! Wilt u er helemaal geen omkijken naar hebben?

Ook geen probleem! Actief levert altijd maatwerk tegen een vooraf duidelijk vastgestelde prijs waardoor er achteraf geen vervelende verrassingen zijn.

Door onze ervaring en een groot netwerk kunnen wij snel handelen. We zijn niet afhankelijk van derde partijen omdat wij alle specialisaties onder één dak hebben waardoor de meeste uitdagingen in no-time worden opgelost.

Actief

Ons team is letterlijk “actief” : iedereen sport fanatiek, niemand heeft bij ons een 9 tot 5 mentaliteit (weekenden/avonden voor ons hoort het er gewoon bij) en bij ons hoort u qua dienstverlening zelden “nee” .
Wat u wel vaak hoort is : “gaan we regelen!”  En dat doen we dan ook.

Nieuwsgierig naar onze mensen? Scroll dan naar beneden voor informatie over ons vaste team. Naast de mensen die u hieronder ziet, werken wij ook veel met vaste freelancers met verschillende expertises zodat wij u overal mee kunnen helpen.

Ontdek ons team van specialisten

Myrthe de Groot

Team Juridisch & Team Mensen

Team
hoofd

Robert Melenberg

Team Makelaardij

Team
hoofd

Hans Mestemaker

Team Onderhoud & Facilitair

Team
hoofd

Marieke de Jonge

Team Management

Rais Alias

Team Financieel

Team
hoofd

Erwin Harder

Team Management

Team
hoofd

Verona Gerth

Team Makelaardij

Charlotte van der Velde

Team Klantenservice

Team
hoofd

Agnes Wilson

Office Manager

Peter Steemers

Team Facilitair & Onderhoud

Fleur Hilbrands

Team Marketing

Asena Kocabas

Office Manager (extern)

Danny Zwols

Fotograaf

Frank de Jong

Team Management

Suzanne Kloosterhuis

Vormgeving

Tricia van der Weide

Administratie

Joep

Team Vermaak

Coco

Team Vermaak

Werken bij Actief?

Solliciteer nu!

Actief live

Hoe werkt dat nou precies met zo’n ROZ model en wat zet je in een huurovereenkomst? 📃Of wat als mijn huurder de huur niet betaalt? Op dit soort vragen geeft Team Juridisch antwoord. Bij Team Juridisch maken ze huurovereenkomsten, koopovereenkomsten, doen ze incassotrajecten 💶 en nog veel meer. Dus heb je een juridische vraag die met vastgoed te maken heeft; wij helpen je!💪🏻

Hebben we het over Team Financieel, dan hebben we het over onze boekhoud-topper Rais! Binnen Actief helpt ze onze klanten om de boekhouding in te richten en bij te werken. Rais weet werkelijk alles over journaalposten, aangiftes en grootboekschema’s. Bel je met een boekhoudkundige vraag? Dan krijg je onze Rais aan de telefoon🙋🏽‍♀️. Niet alleen op het kantoor maar ook tijdens haar salsa dansen is ze een waar talent. Gezellig voor de VrijMiBo’s!💃🏽

Wij stellen aan je voor: één van onze marketingtoppers Suzanne. Suzanne is bij ons begonnen als stagiaire maar is inmiddels al een tijdje van vaste waarde voor Team Actief. Ze houdt zich onder andere bezig met de vormgeving, het onderhouden van de website, de social media kanalen, het maken van foto’s; maar ze ontwerpt ook met regelmaat een koffietafelboek of brochure van een project of huis. Een echt talentje wat ons betreft! We durven ook niet anders te zeggen want Suzanne is namelijk Nederlands kampioen Pencak Silat. Zeker niet met haar sollen dus

Zie hier het presentatieboek over ‘Het Postkantoor’ in Coevorden, ontwikkeld door Team Marketing! Wij kunnen voor ieder project een prachtig koffietafelboek maken in plaats van standaard brochures. In dit boek vindt je niet alleen informatie maar kun je ook alvast de sfeer proeven (of lezen😉). In het geval van ‘Het Postkantoor’ heeft het effect gehad, want van de 8 appartementen en 2 penthouses, is binnen 1 week al meer dan de helt verkocht!

OPEN MIDDAG EN PARTICIPIZZA – ACTIEF VLOG #49

Wist je dat we naast onze eigen gepersonaliseerde visitekaartjes ook persoonlijke visitekaartjes per woning ontwikkelen? 🏡✍🏻 Deze verwijzen door naar de daarvoor speciaal ontwikkelde website. Alle informatie omtrent die te koop aangeboden woning is overzichtelijk online weergegeven. Easy as that.
Geen grote brochures meer, maar kleine visitekaartjes to-go. Hoe handig! 💪🏻 #fixenwij

Actief is 3 jaar geleden “actief” 😏 de markt op gegaan. Destijds bestond het team uit 3 personen. Sindsdien zijn we snel gegroeid naar ons huidige team en groeien we nog steeds met haast 1 nieuwe collega per maand. We stellen dan ook graag aan jullie voor: onze nieuwe collega Verona! Zijn versterkt sinds 2 weken Team Makelaardij🏡. We zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe collega’s (vooral bij Team Makelaardij en Team Onderhoud & Facilitair) dus stuur ons gerust een DM als jij ook bij ons team wilt horen!

Hebben jullie onze gepersonaliseerde koffie kopjes al gezien? Op vrijdagmiddag doen we er stiekem wijn in maar niet verder vertellen 🤫

De Flint Special – Actief volg #47

De Flint Special – Actief volg #47

Naar Actief live

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!