Ons aanbod

AANBOD

Echte vastgoed “aanpakkers”

Ervaren

Het idee achter Actief is ontstaan uit de praktijk. Vrijwel alle vastgoedeigenaren lopen tegen dezelfde uitdagingen aan.

Dit kan variëren van praktische problemen als het niet altijd kunnen/willen opnemen van telefoontjes in de avonduren tot grotere uitdagingen als de wens om een bedrijf te digitaliseren of het strakker inregelen en bijhouden van debiteurenbeheer.

Voor al deze uitdagingen is er wel ergens een oplossing te vinden maar vrijwel nooit onder één dak. Bij Actief kan dat wel.

Transparant en snel

Actief werkt op een transparante wijze ; wij werken namelijk op de manier die u prettig vindt! Heeft u ons het liefst elke dag bij u op locatie? Geen probleem! Wilt u er helemaal geen omkijken naar hebben?

Ook geen probleem! Actief levert altijd maatwerk tegen een vooraf duidelijk vastgestelde prijs waardoor er achteraf geen vervelende verrassingen zijn.

Door onze ervaring en een groot netwerk kunnen wij snel handelen. We zijn niet afhankelijk van derde partijen omdat wij alle specialisaties onder één dak hebben waardoor de meeste uitdagingen in no-time worden opgelost.

Actief

Ons team is letterlijk “actief” : iedereen sport fanatiek, niemand heeft bij ons een 9 tot 5 mentaliteit (weekenden/avonden voor ons hoort het er gewoon bij) en bij ons hoort u qua dienstverlening zelden “nee” .
Wat u wel vaak hoort is : “gaan we regelen!”  En dat doen we dan ook.

Nieuwsgierig naar onze mensen? Scroll dan naar beneden voor informatie over ons vaste team. Naast de mensen die u hieronder ziet, werken wij ook veel met vaste freelancers met verschillende expertises zodat wij u overal mee kunnen helpen.

Ontdek ons team van specialisten

Myrthe de Groot

Team Juridisch & Team Mensen

Team
hoofd

Robert Melenberg

Team Makelaardij

Team
hoofd

Fleur Hilbrands

Team Marketing

Ruben Kemperink

Team Digitaal

Hans Mestemaker

Team Bouw & Techniek

Team
hoofd

Marieke de Jonge

Team Bouw & Techniek

Rais Alias

Team Financieel

Team
hoofd

Pieter Alkemade

Team Vastgoedmanagement & Team Beleggingen

Team
hoofd

Charlotte van der Velde

Team Klantenservice

Team
hoofd

Agnes Wilson

Office Manager

Asena Kocabas

Office Manager (extern)

Danny Zwols

Fotograaf

Frank de Jong

Team Vastgoedmanagement

Suzanne Kloosterhuis

Stagiaire Vormgeving

Tricia van der Weide

Stagiaire Administratie

Joep

Team Vermaak

Coco

Team Vermaak

Werken bij Actief?

Solliciteer nu!

Actief live

Suzanne op de kast gejaagd – Actief volg #43

Wanneer je ons ook nodig hebt, wij zijn er altijd voor je! 24/7 📞

Mega stroomstoring & nieuw kantoor? – Actief volg #42

Blog
Waar let je op als je een huis gaat verkopen? Stylingtips!

Watdooeeeeje? Suzanne is 1 van onze stagiaires. Zij volgt de opleiding International creative business developer bij CIBAP in Zwolle en helpt ons met vormgeving en nog veel meer.
Suzanne is Nederlands kampion Pencak Silat en hier geeft ze ook training in, niet met haar sollen dus!

De vrouwen mogen het vuile werk opknappen – Actief Volg #41

Watdooeeeeje? Marieke is de nieuwste aanwinst bij Team Bouw & Techniek. Momenteel komt u Marieke tegen op dinsdag en donderdag maar vanaf juli 2019 is ze fulltime bij ons te vinden. 💪🏼
Marieke is bouwkundig ingenieur en heeft onder andere ervaring als coördinator technische dienst en plan-en werkvoorbereider.
In haar vrije tijd poogt Marieke zich regelmatig te bevrijden uit een Escape Room met vrienden, doet ze aan geocaching & voetbal, en wandelt ze met haar hond🐶

Vanaf september te huur maar nu alvast te reserveren; studio’s in voormalig schoolgebouw de Flint. Wonen aan het randje van Emmen Centrum in een nieuw(ver)bouw studio in een uniek gebouw? Stop met zoeken! De 88 studio’s variërend van 22m2 tot 60m2 beschikken over een eigen keuken en badkamer en de studio’s op de begane grond hebben zelfs een eigen tuin. Meer info over dit project en jezelf inschrijven kan op www.flintstraat29.nl! In onze vlog is alvast de eerste verbouwde kamer te zien!!

Naar Actief live

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!