Wie zijn we

Over Actief

Actief is ontstaan uit eigen praktijkbehoefte. Wij mistten een vastgoednetwerk met een commerciële inslag, gezellige en leerzame evenementen, de mogelijkheid tot onderling zakendoen, gebruik maken van goede voorbeelddocumenten etc. dus we zijn er zelf mee begonnen.

Tijdens de eerste lockdown met dank aan COVID-19 besloten we dat het moment daar was en startten wij met een vastgoedplatform.
Al snel meldden zich ruim 2500 gebruikers aan dus kennelijk hadden meer mensen dezelfde behoefte als wij.  Het viel de media ook op hoe snel we groeiden dus zag je ons regelmatig voorbij komen in bijvoorbeeld het FD, AD, Linda, Harpers Bazaar, Business Insider en meer.

Nu, zo’n 2 a 3 jaar later, hebben we onze eigen (gratis) app en zijn we met ruim 4200 gebruikers (and counting) het snelstgroeiende en binnenkort grootste vastgoednetwerk van Nederland.

Wij faciliteren dit netwerk bewust op eigen kosten omdat wij willen dat het netwerk zo laagdrempelig mogelijk is en veel laagdrempeliger dan gratis, kunnen we het niet maken.In 2023 zijn we gestart met onze Actief Academie waar we diverse cursussen op het gebied van vastgoed aanbieden. Deze cursussen worden gegeven door professionals van onder andere ABN AMRO, Financieringsgilde, De Haan Advocaten & Notarissen, Moore, BORON Valuation Group en zijn geschikt voor o.a.: vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers, beheerders, accountmanagers, projectontwikkelaars, projectleiders, makelaars etc. Naast onze cursussen organiseren we ook bijeenkomsten en borrels op diverse plekken in Nederland en staan we ieder jaar op PROVADA met de gezelligste netwerkstand (stand 11-29).

Kortom: wij doen er alles aan om op een leuke manier vastgoedprofessionals en particuliere beleggers bij elkaar te brengen.

Sluit je aan bij hét vastgoednetwerk

Met duizenden gebruikers en maak gebruik van alles wat ons netwerk te bieden heeft!

Actief. App Apple Appstore Actief. App Google Play
© 2023 Alle rechten voorbehouden.