Ons aanbod

AANBOD
TIP Open nu je eigen Actief omgeving Dit wil ik

Wij zijn team Actief

Voor vastgoedbeleggers

Het aanbod
van onze beleggers

Actief dagelijks

Voor wie zich afvraagt, waar werken zij nou eigenlijk? Nou, hier gebeurt het dus allemaal! Althans, wij zijn ook vaak genoeg buiten de deur echter hebben wij hier een fijne plek binnen het kantoor gemaakt om afspraken te ontvangen, meetings te houden📃, teamoverleg te plegen, trainingen te krijgen én geven 💻en uiteraard kan hier ook prima een borreltje en hapje genuttigd worden met zowel (potentiële) klanten als het team zelf. 🍽 What do you think, niet slecht hé? 😌

Verdwaald – Actief volg #58

Verbouwing! – Actief Volg #57

Actief Vlog #56

Onze klantenservice zorgt er onder andere voor dat vastgoed eigenaren en beheerders 24/7 bereikbaar zijn. 📞 De klantenservice neemt de telefoon namelijk aan voor vastgoed eigenaren en beheerders, namens hen. Huurders bellen voor o.a. lekkages of storingen. Er wordt vervolgens eerst gekeken of de melding oplosbaar is door de huurder zelf. Is dit niet mogelijk? Dan wordt de vastgoed eigenaar of beheerder ingeschakeld. 🛠 Ook wordt er bij iedere melding een ticket gestuurd om ze op de hoogte te stellen. Onze dienst even testen? ☎️ Bel ons via: 085-0645575.

Met trots kunnen wij zeggen dat De Flint definitief 100% verhuurd is! Dat is natuurlijk een ‘Cheers’ waard. 🥂 En dat komt goed uit, want het is vandaag vrijdag. 😌 Bij De Flint zijn ze druk bezig om de laatste studio’s te kunnen opleveren maar ook de huurders in het laatste op te leveren deel zitten er over een aantal weken in. 🙌🏻 Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op en wij willen alle (toekomstige) bewoners ontzettend veel woonplezier wensen!

Wij verwelkomen: onze nieuwe OP EN TOP Actief groene dienblad (waar momenteel heerlijke vrijdagmiddaghapjes van af worden gegeten). You can’t blame us 😌 Geniet van jullie weekend! 🥂

In hartje Klazienaveen met uitzicht op ’t Schip wordt er gestart met de bouw van een 7- tal moderne appartementen verdeeld over 4 verdiepingen, door Berens Vastgoedmanagement en Beheer BV. Wij zijn trots weer de verkoop mogen te verzorgen van een prachtig nieuwbouwproject!

Prijzen vanaf €207.500,- v.o.n.
Bent u geïnteresseerd en benieuwd naar alle mogelijkheden? U bent 11 oktober van harte welkom op de Verkoopavond van 18:00 tot 20:30 bij Borghuis Keukens, Mizar 12 te Klazienaveen.

Naar Actief dagelijks

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!