Ons aanbod

AANBOD

Over Team Management

Team Management helpt u met het beheer van uw vastgoed van A tot Z.
We noemen het Management in plaats van beheer omdat wij het principe van beheer een beetje ouderwets vinden.
Wij geloven dat u als vastgoedeigenaar zelf het beste weet hoe uw portefeuille beheerd moet worden en daarom passen wij ons aan naar uw wensen.
Sterker nog; we richten voor u uw eigen beheersorganisatie op zodat u altijd grip heeft op wat er met uw vastgoed gebeurt.
Nu denkt u misschien : “Maar ik wil er juist geen omkijken naar hebben, daarom besteed ik mijn beheer uit” maar het feit dat wij uw eigen beheersorganisatie opzetten, wil niet zeggen dat wij uw beheer niet volledig kunnen doen. We doen het alleen op uw manier (het liefst in een softwarepakket als OWNR) , het geld komt binnen op uw bankrekening (i.p.v. op die van de beheerder) en niet geheel onbelangrijk: u bepaalt het budget. 

Omdat wij in uw eigen software werken, kunt u altijd met ons meekijken en bent u te allen tijde op de hoogte van alles wat met uw vastgoed te maken heeft.
Dit betekent ook dat wij het beheer met u samen kunnen doen. Wilt u zelf graag de technische kant doen? Geen probleem dan doen wij de rest!
Of misschien wilt u zelf wel de facturen versturen en de betalingen registreren, ook geen probleem!

Door deze werkwijze zijn we heel flexibel en kunnen we de kosten , indien gewenst, laag houden.
Omdat u bepaalt wat wij doen, heeft u zelf in de hand hoe hoog de kosten zijn. U spreekt met ons een maand-budget af en wij voeren de werkzaamheden uit tot het budget op is.
Heeft u maand-budget over? Dan neemt u het restant gewoon mee naar de volgende maand. Zie het als “bel tegoed”.

Team management bestaat uit technisch managers, commercieel managers en financiële managers zodat u altijd geholpen wordt door een echte specialist. Wij geloven niet dat er één persoon is die net zo technisch als commercieel als financieel onderlegd is en daardoor bestaat een management-team bij ons altijd uit minimaal 3 specialisten.

Benieuwd naar onze werkwijze? We leggen het u graag nog beter uit!

Erwin Harder

Team Management

Prijzen

U bepaalt het budget!

 
Commercieel management
€78,65 per uur
Technisch management
€78,65 per uur
Financieel management
€90,75 per uur

Wat klanten vertellen

Actief doet voor onze gehele portefeuille het beheer. Ze regelen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Vooral het feit dat Actief zoveel teams heeft, is voor ons erg prettig. Team Bouw & Techniek doet 1 keer per maand een opname van al het vastgoed en attendeert ons op verbeterpunten , Team Financieel zorgt voor onze boekhouding etc. Kortom ; we zijn heel blij met Actief

Peter van Dijk Projects & Investments

Ontzettend blij met Myrthe en haar hele team. Wat voor vraagstuk we ook hebben, ze hebben altijd en overal een oplossing voor. Ze zijn niet alleen actief, maar zeker óók pro-actief! Tel daarbij op dat ze met een fantastisch online systeem werken waar je als vastgoedeigenaar 24/7 in kan en het plaatje is echt compleet. Altijd en overal overzicht in de stand van zaken geeft heel veel rust. Ik wil nooit meer zonder ze. Voor iedere vastgoedeigenaar is Actief een dikke aanrader. We hebben rust in de portefeuille en tevreden huurders.

Jacqueline Hoge

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!