Ons aanbod

AANBOD
TIP Open nu je eigen Actief omgeving Dit wil ik

Over Team Makelaardij

Wij verkopen of verhuren uw woning of bedrijfsruimte. Daarnaast doen we taxaties en helpen we u graag met aankoop of aanhuur van uw woning of bedrijfspand.
Klinkt standaard toch? Dit is het echter niet! Bij Actief heeft u namelijk keuze:

Wilt u uw woning of bedrijfspand zelf te verkopen of verhuren maar wilt u deze wel graag op Funda geplaatst hebben? Dan kiest u hieronder voor de optie “in-Actief”, u krijgt van ons een checklist en wij zorgen dat uw woning of bedrijfspand op Funda wordt aangemeld (onze makelaars checken natuurlijk wel of alles klopt) . Hierna doet u zelf de bezichtigingen,onderhandelingen etc. ; zo heeft u het proces in de hand.

Maakt u toch liever gebruik van onze expertise en besteedt u het hele proces liever uit? Kies hieronder dan voor de optie “Actief” en wij nemen , geheel vrijblijvend contact met u op.  Kiest u voor deze optie dan trekken wij alle registers open en zorgen er voor dat uw huis of bedrijfspand prachtig wordt gepresenteerd op Funda maar u krijg van ons ook een eigen website waardoor uw huis of bedrijfspand nog meer opvalt! We verzorgen alles van A tot Z op een moderne en “Actief-e” manier. Wij doen altijd een gratis waardebepaling én u betaalt ons pas achteraf.

Benieuwd hoe tevreden onze klanten over ons zijn? Kijk dan eens op de pagina Wie zijn we

Robert Melenberg

Team Makelaardij

Funda wonen
Funda in business

Prijzen

Hieronder vindt u onze prijzen. Zoals u ziet, weet u van tevoren precies wat u gaat betalen én betaalt u ons altijd achteraf.

 
In dit geval regelt u zelf de verkoop/verhuur van uw woning of bedrijfsruimte. Wij zorgen alleen voor de advertentie op Funda ; u krijgt hiervoor van ons een checklist toegestuurd en vanzelfsprekend staat onze makelaar u altijd bij om er voor te zorgen dat alles goed verloopt.
in-Actief
In dit geval trekt Actief alle registers open en zorgen wij op onze "Actief-e" manier voor een snelle verkoop of verhuur van uw woning of bedrijfsruimte. U hoeft niets te doen, wij regelen alles van A tot Z!
Actief
Verkoop woning
€999
€2950
Verkoop bedrijfsruimte
€1208,79
1% van de koopprijs
Verhuur woning
€450
1x de maandhuur
Verhuur bedrijfsruimte
€1208,79
15% van de jaarhuur
Aankoop woning
€999
Aankoop bedrijfsruimte
1% van de aankoopsom
Taxatie woning
€550
Taxatie appartement
€600

Wat klanten vertellen

Wat een verademing. Een modern en fris makelaarskantoor die het eens anders aanpakt dan de “standaard” makelaar. Snel, deskundig, net dat stapje verder gaan en pro-actief. Ik ben bijzonder tevreden. Alles is op rolletjes verlopen. De begeleiding van de makelaar was uit de kunst. Van harte aanbevolen!

H. Schenk

Zeer bekwaam, adequaat met kennis van zaken. Alles werd volgens afspraak netjes geregeld en uit handen genomen. Meer dan tevreden met de verkoop en gang van zaken. Aanrader!

M. Daling

Ontdek Team Makelaardij

0:00 minuten

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!