Ons aanbod

AANBOD

Over Team Klantenservice

Team Klantenservice is verantwoordelijk voor , u raadt het al, klantenservice.
Heeft u bijvoorbeeld vastgoed maar niet altijd zin of tijd om de telefoon te beantwoorden? Wij helpen!

Zo kunt u gebruik maken van onze Telefoondienst ; u schakelt uw (storings)telefoon naar ons door of u krijgt van ons een rechtstreeks telefoonnummer voor uw huurders, wij nemen de telefoon namens u aan én handelen de melding naar uw wens af.

Storingen verwerken wij in uw eigen software systeem (als u dat heeft natuurlijk). Zo weet u altijd wat er speelt en kunnen u en/of uw medewerkers het werk weer oppakken waar wij zijn gebleven. Wij kunnen iedere melding/storing voor u aannemen want wij zijn meer dan alleen een callcenter; al onze klantenservice medewerkers hebben ruime ervaring in het vastgoed. Hierdoor kunnen ze huurcontracten lezen, kennen ze veel service partijen, weten ze welke kosten voor de huurder of verhuurder zijn en kennen ze de regelgeving. Tijdens ieder gesprek met uw huurders vragen wij dus goed door en brengen we helder in kaart wat er aan de hand is. Natuurlijk sturen wij niet zomaar een servicepartij om een probleem op te lossen ; wij maken de melding aan en attenderen u er op dat er actie ondernomen mag worden, zo bepaalt u zelf wat er gebeurt met uw portefeuille. Wilt u liever dat wij de storing volledig afhandelen? Dan kunnen wij ook een service partij voor u inschakelen. Geen probleem!

De kosten voor deze dienst bestaan uit een vast maandelijks tarief voor het aannemen van de telefoon en een uurtarief voor het verwerken van de storing. Omdat u bepaalt wat wij doen, heeft u zelf in de hand hoe hoog de kosten zijn. Onze tarieven kunt u hieronder vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Charlotte van der Velde

Team Klantenservice

Prijzen

 
Telefoondienst buiten kantoortijden
€1,21 per pand/contract per maand
Telefoondienst tijdens kantoortijden
€1,21 per pand/contract per maand
Aannemen en afhandelen gesprekken
€42,35 per per uur

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!