Ons aanbod

AANBOD

Over Team Beleggingen

Team Beleggingen helpt u met investeren in vastgoed. Van zelf aankopen tot deelnemen in een fonds of aan een CV , van beginner tot ervaringsdeskundige!
Ons team heeft ervaring met alle facetten van beleggen in vastgoed en we kunnen u dan ook vanuit ruimte praktijkervaring adviseren.

Door ons grote netwerk, kunnen we snel handelen en goede aankopen doen waardoor ons gemiddeld rendement 8% bedraagt.

Meer weten over de mogelijkheden? We leggen het u graag uit!

Frank de Jong

Team Management

Prijzen

Dit is vanzelfsprekend afhankelijk van uw wensen

 
In dit geval regelt u zelf de verkoop/verhuur van uw woning of bedrijfsruimte. Wij zorgen alleen voor de advertentie op Funda ; u krijgt hiervoor van ons een checklist toegestuurd en vanzelfsprekend staat onze makelaar u altijd bij om er voor te zorgen dat alles goed verloopt.
in-Actief
Advieswerkzaamheden
€151,25

Wat klanten vertellen

Ik heb via Actief een mooie belegging gedaan in een CV (fonds) . Door het participeren in de vorm van een CV word ik volledig ontzorgd en blijf ik op de achtergrond. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn belegging, deze belegging zijn meerdere zelfstandige energie neutrale studio’s. Tevens zie ik uit naar een verdere prettige samenwerking met Actief, en ik wacht al met spanning op het volgende aanbod van Actief waar ik zeker weer in mee wil participeren.

René Wehkamp

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!