Netwerk

In onze app kun je makkelijk in contact komen met andere leden. Iedereen deelt hier informatie met elkaar of helpt elkaar verder. Dus ben je benieuwd hoe de rest van de leden ergens tegen aankijkt? Of wil je graag een nieuwtje delen? Dit is de plek! 

Het netwerk van Actief bestaat uit vastgoedbeleggers, makelaars, projectontwikkelaars, taxateurs. Eigenlijk iedereen die wat met vastgoed heeft. Ontmoet ze in de app, of op een van onze bijeenkomsten.

Zij zijn Actief

Waar vind je het online netwerk?

In onze app! Zie het als een social media platform maar dan speciaal voor ons eigen netwerk.

Actief. App Apple Appstore Actief. App Google Play

Sluit je aan bij hét vastgoednetwerk

Met duizenden gebruikers en maak gebruik van alles wat ons netwerk te bieden heeft!

Actief. App Apple Appstore Actief. App Google Play

We hebben een platform binnen onze app gecreëerd waar je in contact kunt komen met het netwerk. Zie het als een soort sociaal netwerk maar dan binnen onze eigen app.

Jazeker. Iedere gebruiker kan gebruik maken van het netwerk.  Ben je hier blij mee? Word dan Vriend van Actief zodat we dit gratis kunnen blijven aanbieden. Natuurlijk krijg je zelf ook de nodige voordelen als Vriend van Actief dus je helpt jezelf er ook nog mee.

Graag! Met z’n allen weten we meer dus stel gerust je vraag zodat andere gebruikers en aangesloten bedrijven je verder kunnen helpen.

Absoluut niet. Ons netwerk bestaat uit duizenden mensen en dat zijn niet alleen beginnende beleggers. De mix van particulieren, bedrijven, beginners, specialisten en ervaren rotten in het vak, maakt het netwerk juist zo leuk!

© 2023 Alle rechten voorbehouden.