Magazine

Eens per jaar ontvang je als 'Vriend van Actief' hét Actief Magazine.
In ons magazine geven we je een kijkje in diverse portefeuilles, houden we je op de hoogte van trends en actualiteiten, lees je interviews met inspirerende beleggers en meer. En dat alles zónder het gevoel te hebben dat je een saai vakblad leest.

Hoe ontvang ik dit magazine?

Alleen vrienden van Actief krijgen ons magazine toegestuurd en natuurlijk kun je alle magazines tot nu toe ook lezen in de app


Actief. App Apple Appstore Actief. App Google Play

Wat er over ons gezegd wordt

M. Zimmermann

Het netwerk en de collega’s van Actief hebben mij van advies voorzien, geholpen met de juiste formulieren op te stellen en waren altijd zeer snel bereikbaar. Hierdoor voelde ik mij versterkt in de beslissingen die ik moest nemen binnen een (voor mij op dat moment) redelijk onbekende vastgoedmarkt.

L. Brizzi

Het netwerk is erg nuttig en praktisch. Vooral de concrete projecten (aankoop) die regelmatig voorbijkomen waarbij de leden flink wat voordeel en voorsprong hebben ten opzichte van niet-leden, dankzij de connecties en het voorwerk van de mensen van Actief.

L. Peters

Het Actief magazine is erg leuk om te lezen! Met name duurzame projecten vind ik interessant en die kwam ik in de laatste editie ook tegen. Het is geen saai vakblad maar toch erg leerzaam. De persoonlijke verhalen, afgewisseld met updates uit de vastgoedwereld maken dit magazine iedere keer weer een blij moment als ie op de mat valt.

Word vriend van Actief.

Draag jij ons en alle gratis content een warm hart toe en wil je zelf profiteren van nog meer voordeel?

Het Actief Magazine komt eens per jaar uit en is de eerste ‘glossy’ over vastgoed! In het magazine lees je over actuele en leerzame onderwerpen, kijk je mee in portefeuilles en meer.

Vrienden van Actief ontvangen ons magazine. Dus als je Vriend van Actief bent, ontvang je het magazine vanzelf in de brievenbus!

Nee in principe niet. Zo af en toe doen we nog wel eens een actie waarbij je de kans krijgt een ouder magazine los te kopen. Houd daarvoor de app of onze socials in de gaten.

Alle aangesloten bedrijven, krijgen de kans te adverteren in ons magazine. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

© 2023 Alle rechten voorbehouden.