Bijeenkomsten

We organiseren een aantal keer per jaar diverse bijeenkomsten. Soms in de vorm van een panelgesprek met interessante sprekers, soms in de vorm van een borrel en soms in de vorm van iets totaal anders. Ze hebben wel allemaal één doel: ons netwerk ‘offline’ met elkaar in contact brengen. 

Een kleine impressie!

Hoe neem je deel aan een bijeenkomst?

Simpel! via de app kun je je aanmelden voor alle bijeenkomsten en studiedagen. 

Actief. App Apple Appstore Actief. App Google Play

Wat er over ons gezegd wordt

R. Turuc

In april 2020 ben ik onderdeel geworden van het netwerk van Actief, afgelopen 2,5 jaar heb ik enorm veel begeleiding gehad van Actief en voornamelijk Myrthe, ze staat altijd klaar. Ik ben enorm gegroeid obv kennis opdoen met vastgoed, met name dankzij de trainingen en masterclasses! Dankje wel Actief, Myrthe en team!

L. Brizzi

Het netwerk is erg nuttig en praktisch. Vooral de concrete projecten (aankoop) die regelmatig voorbijkomen waarbij de leden flink wat voordeel en voorsprong hebben ten opzichte van niet-leden, dankzij de connecties en het voorwerk van de mensen van Actief.

M. Zimmermann

Het netwerk en de collega’s van Actief hebben mij van advies voorzien, geholpen met de juiste formulieren op te stellen en waren altijd zeer snel bereikbaar. Hierdoor voelde ik mij versterkt in de beslissingen die ik moest nemen binnen een (voor mij op dat moment) redelijk onbekende vastgoedmarkt.

Word vriend van Actief.

Draag jij ons en alle gratis content een warm hart toe en wil je zelf profiteren van nog meer voordeel?

Nee hoor! De meeste bijeenkomsten zijn met name leerzaam dankzij de interessante sprekers. Natuurlijk is er na iedere bijeenkomst wel de optie tot netwerken tijdens een afsluitende borrel.

Zeker niet! Met een netwerk van een paar duizend man, focussen we natuurlijk niet alleen op de startende belegger. We zorgen voor interessante sprekers voor ieder ‘niveau’.

Het liefst zouden we alles wat we bieden, compleet gratis doen (net als onze app) maar sommige dingen kosten nou eenmaal geld. Zoals bijvoorbeeld het huren van een locatie. We proberen de kosten altijd zo laag mogelijk te houden.

Yes! Omdat jij ons helpt met jouw jaarlijkse bijdrage, bieden we jou graag korting op deelname aan onze bijeenkomsten. Hier kun je vriend van Actief worden.

© 2023 Alle rechten voorbehouden.