Actief Academie

De Actief Academie biedt cursussen en webinars binnen alle gebieden van het vastgoed; financieel, fiscaal, juridisch, commercieel en technisch.
Onze cursusdagen worden altijd gegeven door experts in het vakgebied en ze zijn praktisch ingestoken zodat je meteen aan de slag kunt met de nieuw opgedane kennis. 
Natuurlijk sluit je een cursusdag af met het behalen van een certificaat.

Naast cursusdagen, organiseren we ook regelmatig een webinar over actuele onderwerpen zoals veranderende wetgeving. Ook deze webinars worden gegeven door experts in hun vakgebied. De eerstvolgende webinars gaan over o.a.: de (mogelijke) veranderingen in Box III , de wijzigingen WWS en de WOZ-cap en verduurzaming en de bijpassende subsidies. 

En zo kan een cursusdag eruit zien

Hoe meld je je aan voor een cursusdag of webinar?

Welke cursussen je kunt volgen binnen de Actief Academie vind je in onze app, je kunt je daar ook meteen aanmelden!
Vrienden van Actief krijgen altijd 50% korting op het aanbod van de Actief Academie.

Actief. App Apple Appstore Actief. App Google Play

Wat er over ons gezegd wordt

L. Brizzi

Het netwerk is erg nuttig en praktisch. Vooral de concrete projecten (aankoop) die regelmatig voorbijkomen waarbij de leden flink wat voordeel en voorsprong hebben ten opzichte van niet-leden, dankzij de connecties en het voorwerk van de mensen van Actief.

M. Zimmermann

Het netwerk en de collega’s van Actief hebben mij van advies voorzien, geholpen met de juiste formulieren op te stellen en waren altijd zeer snel bereikbaar. Hierdoor voelde ik mij versterkt in de beslissingen die ik moest nemen binnen een (voor mij op dat moment) redelijk onbekende vastgoedmarkt.

R. Schieving

Het traject was een enorm fijne start aan ons vastgoed avontuur. De groep vulde elkaar fijn aan en het was een goede motivatie om samen te leren. Een echte stok achter de deur! Daarnaast was het ook gewoon super gezellig om meer leden van Actief te leren kennen.

Word vriend van Actief.

Draag jij ons en alle gratis content een warm hart toe en wil je zelf profiteren van nog meer voordeel?

We bieden 1 algemene cursus over beleggen in vastgoed waarbinnen je 3 niveaus kunt behalen. Na het behalen van ieder niveau krijg je een certificaat. Daarnaast bieden we verdiepende cursussen in de vakgebieden commercieel, financieel, juridische en technisch. Ook die sluit je af met het behalen van een certificaat.

Een cursus kun je vergelijken met een opleiding waarbij een webinar bij Actief meestal gaat over een actualiteit of een kleiner onderwerp (denk aan het Box 3 beleid of bijvoorbeeld huurprijsherziening).

Niveau 1 is basiskennis, niveau 2 is meer specifiek op de praktijk gericht en niveau 3 behandelt specifieke onderwerpen en bijvoorbeeld uitzonderingen. Je kunt instromen op ieder niveau maar we raden aan te beginnen op niveau 1 omdat ieder niveau verder in gaat op het niveau daarvoor.

Na het succesvol afronden van een cursusdag, krijg je van ons een certificaat die je aan de muur kunt hangen of op je bureau kunt zetten.

© 2023 Alle rechten voorbehouden.