Aanbod

Waar je 'vastgoedmensen' bij elkaar zet, is er bijna altijd wel iets te kopen of te verkopen. Dat is één van de voordelen van ons grote netwerk.
In onze app kun je jouw eigen vastgoed gratis te koop aanbieden en natuurlijk kun je daar dus ook vastgoed kopen.

Daarnaast is ons team aan- en verkoop ook dagelijks bezig met het verwerven van exclusief aanbod. Ook dit kun je in onze app vinden. Het aanbod wat via Actief in de app staat is exclusief of off-market. Voor dit aanbod vragen wij een commissie van 1%. Dit is zoals je van ons mag verwachten, onder het marktgemiddelde.

En zo ziet dat er uit

Waar vind je het aanbod via Actief?

In onze app uploaden wij regelmatig nieuw aanbod. Vrienden van Actief ontvangen van ons een mail voordat ons aanbod in de app wordt getoond aan de gebruikers van de app.

Actief. App Apple Appstore Actief. App Google Play

Wat er over ons gezegd wordt

M. Zimmermann

Het netwerk en de collega’s van Actief hebben mij van advies voorzien, geholpen met de juiste formulieren op te stellen en waren altijd zeer snel bereikbaar. Hierdoor voelde ik mij versterkt in de beslissingen die ik moest nemen binnen een (voor mij op dat moment) redelijk onbekende vastgoedmarkt.

F. Winkler

ia Actief heb ik een ruim combinatiepand in hartje Meppel kunnen aankopen wat aan veel van mijn wensen voldeed. De factor is gunstig en het pand is karakteristiek, dus al met al een erg goede eerste aankoop waar ik nog steeds erg blij mee ben. Ik zeg op naar de volgende aankoop

B. Nuytinck

Ik was al een tijdje opzoek om een pand/combipand te kopen. Via Actief heb ik veel interessante panden gezien en heb ik uiteindelijk precies gevonden waar ik naar opzoek was. Ik ben goed geholpen en blij met de aankoop.

Word vriend van Actief.

Draag jij ons en alle gratis content een warm hart toe en wil je zelf profiteren van nog meer voordeel?

Ja. In onze app vind je een groep “Aan- en verkoop” waar je gratis je panden kunt verkopen aan andere gebruikers van de app. Je kunt Actief ook benaderen het aanbod voor je te delen, dit is gratis en biedt een aantal grote voordelen ten opzichte van zelf plaatsen zoals een notificatie naar alle gebruikers van de app en een mail naar alle gebruikers van de app. Neem hiervoor gerust contact met ons op

Ja. In onze app vind je een groep “Aan- en verkoop” waar je gratis panden van andere gebruikers kunt vinden en aankopen. In het menu vind je ook “Aanbod door Actief”, hier vind je exclusieve panden die gevonden zijn door Actief. Hiervoor betaal je 1% commissie. Vrienden van Actief ontvangen het aanbod als allereerst dus wil jij als eerste toegang tot exclusief aanbod? Overweeg dan vriend van Actief te worden.

Aanbod door Actief vind je in de app in het menu. Dit is exclusief aanbod wat via het netwerk van team Aan- en verkoop van Actief gedeeld wordt met de gebruikers van de app. Voor aanbod door Actief, betaal je 1% commissie. Dit is bedoeld om het team te kunnen betalen en zo exclusief aanbod te kunnen blijven delen in ons netwerk. Vrienden van Actief ontvangen het aanbod als allereerst dus wil jij als eerste toegang tot exclusief aanbod? Overweeg dan vriend van Actief te worden.

Zeker. Je kunt, als je kunt aantonen dat jij de opdracht hebt dit vastgoed te verkopen, zelf panden plaatsen in de app. Dit is gratis. Je kunt de panden ook aanleveren bij team Aan- en verkoop van Actief, zij plaatsen het dan voor je in de app, sturen een push notificatie en een mail naar alle gebruikers en brengen je in contact met geïnteresseerden. Zo komt jouw aanbod bij duizenden gebruikers terecht. Deze dienst is ook gratis. De enige voorwaarde is dat het aanbod exclusief is voor de gebruikers van de app van Actief. Neem hierover gerust contact met ons op!

© 2023 Alle rechten voorbehouden.