Ons aanbod

AANBOD
TIP Open nu je eigen Actief omgeving Dit wil ik

Over Team Klantenservice

Team Klantenservice is verantwoordelijk voor, u raadt het al, klantenservice.
Wilt u graag 24/7 bereikbaar zijn voor uw huurder maar kunt u zelf niet altijd uw telefoon aannemen? Wilt u professionele beantwoording van de telefoon door iemand met ervaring en kennis van vastgoed? Geen probleem, wij kunnen helpen!

Zo kunt u gebruik maken van onze Telefoondienst; Wij nemen de telefoon namens u of uw bedrijf aan. Tijdens ieder gesprek met uw huurders vragen wij goed door en brengen we helder in kaart wat er aan de hand is. Natuurlijk sturen wij niet zomaar een servicepartij om een probleem op te lossen ; wij maken de melding aan en attenderen u er op dat er actie ondernomen mag worden, zo bepaalt u zelf wat er gebeurt met uw portefeuille. Wilt u liever dat wij de storing volledig afhandelen? Dan kunnen wij ook een service partij voor u inschakelen. Geen probleem!

Wij kunnen iedere melding/storing voor u aannemen want wij zijn meer dan alleen een callcenter; al onze klantenservice medewerkers hebben ruime ervaring in het vastgoed. Hierdoor kunnen ze huurcontracten lezen, kennen ze veel service partijen, weten ze welke kosten voor de huurder of verhuurder zijn en kennen ze de regelgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden, heeft u een vraag óf wilt u ons even testen? Neem dan gerust contact met ons op!

Charlotte van der Velde

Team Klantenservice

Prijzen

De kosten voor deze dienst bestaan uit een vast maandelijks tarief voor het bereikbaar zijn namens u bedrijf en een tarief per minuut voor het aannemen van de telefoon en het verwerken van de storing.

 
Telefoondienst buiten kantoortijden
€1,21 per pand/contract per maand
Telefoondienst tijdens kantoortijden
€1,21 per pand/contract per maand
Aannemen en afhandelen gesprekken
€0,79 per minuut

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!