Verkoop je huis zelf, zonder tussenkomst van een makelaar

Denk je erover na om je huis te verkopen? Maar zie je op tegen hoge makelaarskosten, alle bezichtigingen en de tijd je je er in moet stoppen? Of misschien wil je jouw huis wel verkopen en het nog een tijdje terughuren tegen een scherpe prijs. In dit geval kunnen we jou een handje helpen! Door ons grote netwerk van beleggers hebben wij een enorme lijst aan potentiële kopers, die meestal ook nog eens kunnen bieden zonder voorbehoud van financiering dus we kunnen snel (als jij dat wil natuurlijk)!

Actief

Snel, vrijblijvend en zonder extra kosten je huis verkopen

Hoe gaat het in zijn werk?

Je huis verkopen in 4 stappen

Stap 1

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Vervolgens nemen wij contact met je op om het verkoopproces zo snel mogelijk in gang te zetten.

Stap 2

Op zoek naar een koper! Wij brengen jouw huis onder de aandacht bij onze lijst met geïnteresseerde kopers. En geloof ons.. we hebben er nogal wat. 😉

Stap 3

Wij brengen jou op de hoogte van de biedingen die wij hebben ontvangen. Je mag natuurijk altijd zelf weten of en met welke bieding je akkoord gaat.

Stap 4

Als je blij bent met de bieding, kunnen we over naar het echte 'verkopen'. Je mag zelf een koopovereenkomst opstellen maar wij kunnen je ook helpen! 

Dit is écht alle informatie die we van je nodig hebben hoor 😉