Aan- en verkoop + verhuur

Aan- en verkoop
& verhuur

Door een groot netwerk altijd de de beste deal

Actief werkt al jaren uitsluitend voor vastgoedbeleggers waardoor wij een groot netwerk hebben opgebouwd. Wij specialiseren ons in de aan- en verkoop van portefeuilles (zowel woningen als bedrijfsmatig).
Daarnaast richten wij ons op de verhuur van winkels en woningen. Wij doen de verhuur voor verschillende winkelcentra waardoor wij een netwerk van retailers op hebben gebouwd. Tevens hebben wij een groot bestand ingeschreven woningzoekenden waardoor iedere woning in no-time is verhuurd.

Het aanbod van onze beleggers

Heb je geen behoefte aan onze begeleiding of ons netwerk? Geen probleem! Meld dan jouw pand aan op Funda via Actief. Wij overleggen met jou hoe het pand gepresenteerd mag worden en onze makelaar kijkt over jouw schouder mee of alles goed gaat, wij verwerken de interesse en sturen jou dagelijks een update van de geïnteresseerden zodat je zelf kunt bezichtigen en onderhandelen.
Wil je dat wij voor je aan de slag gaan? Dat doen we het liefst! We brengen jouw pand mooi in beeld en gaan meteen aan de slag met het zoeken van een huurder/koper/passende aankoop. We heten niet voor niks Actief; we wachten namelijk niet af tot geïnteresseerden zich bij ons melden maar we schakelen meteen ons netwerk in om een passende partij te vinden. Klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9.4. We werken met vaste prijzen, bekijk hieronder de opties.
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/04/Prijslijst-2.png

Veelgestelde vragen

Hoe werkt dat zelf op Funda plaatsen precies?

Heel simpel:

  • Jij geeft aan welk pand je op Funda wilt plaatsen
  • Wij leveren aan welke gegevens we daar voor nodig hebben
  • Onze makelaar checkt alles wat je aanlevert
  • Wij plaatsen voor jou het pand op Funda
  • Alle reacties zetten we dagelijks aan je door zodat je zelf bezichtigingen kunt plannen etc.
  • Als het pand verhuurd of verkocht is , geef jij dit aan en halen wij het pand van Funda

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verkopen jullie ook 'losse' woningen of bedrijfspanden?

Natuurlijk! Zolang jij een vastgoedbelegger bent, werken wij voor jou.
We hebben ons gespecialiseerd in het aan- en verkopen van (grotere) portefeuilles maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet kunnen bemiddelen bij de verkoop van 1 woning of bedrijfsruimte.

Neem gerust contact met ons op en we leggen uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Kan ik als lid van Actief ook via het Platform verkopen?

Echt wel! Als jij HyperActief lid bent , kun je via het Platform jouw panden te koop aanbieden. Wij vragen hiervoor geen kosten en jouw vastgoedcoach helpt je graag met het aanmelden!

Bekijk hier alle voordelen aan
het lidmaatschap van Actief

https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/04/Lidmaatschappen.png