Ons aanbod

AANBOD

Over de online training Beleggen in vastgoed – de basis
Tijdens deze online training leer je alle ins and outs met betrekking tot beleggen in vastgoed. In zijn totaliteit zijn er 10 lessen die we uploaden, verdeeld over 5 dagen. Per dag kun je twee lessen volgen. Alles lessen samen zijn drie uur aan kijkmateriaal waarin je alles leert waar wij met 20 man ruim 5 jaar over hebben gedaan.¬†Nouja niet helemaal alles want dat lukt niet maar wel veel ūüėČ Heb je in 5 dagen geen tijd om de lessen te volgen, no worries; de video’s blijven een maand beschikbaar zodat je ze kunt bekijken wanneer je wil!

Wat ga je precies leren?
Het doel van de training is dat je de basis en logica achter beleggen in vastgoed begrijpt en je daarna zelf aan de slag kunt dus we gaan heel praktisch aan de slag met o.a. :

 • Welke types vastgoed zijn er en wat zijn de voor- en nadelen ervan?
 • Hoe bereken¬†je rendement (en dat doen veeeeheel mensen niet goed)
 • Hoe zit het met Box 1 en Box 3?
 • Welke risico’s loop ik nou precies?
 • Hoe financier ik vastgoed en hoeveel geld heb ik nodig?
 • Welke regels en wetten (nu en in de toekomst) zijn er waar ik me aan moet houden?
 • Hoe vind ik de juiste panden en waar let ik op?
 • Hoe beheer ik het vastgoed wat ik al heb?
 • Wat als ik vastgoed in het buitenland wil kopen, hoe werkt dat?
 • etc.

  
Daarnaast komen er ervaren vastgoedbeleggers aan het woord die jou vertellen hoe zij het hebben aangepakt en wat de voor- en nadelen van hun keuzes zijn geweest. Je krijgt dus niet alleen theoretische kennis maar je kunt na de training ook meteen aan de slag met het op- of uitbouwen van jouw vastgoedportefeuille!

De training is verdeeld over 5 lesdagen en je krijgt ongeveer 3 uur aan beeldmateriaal. Geen tijd om dit in 5 dagen te volgen? No worries! De training blijft een maand online staan vanaf het moment dat we starten op 29 februari.

Wie geeft de training?
De training wordt gegeven door Myrthe de Groot, eigenaar van Actief ; dienstverlener voor vastgoedbeleggers. Met Actief helpt Myrthe vastgoedbeleggers met “alles wat met vastgoed te maken heeft”. Doordat ze alleen voor vastgoedbeleggers werkt , heeft ze een mega netwerk en is er weinig wat ze in de praktijk nog niet heeft meegemaakt. De laatste 3¬†¬†jaar groeide haar bedrijf van 2 naar ruim 20 medewerkers en binnenkort lanceert ze een online platform speciaal voor vastgoedbeleggers.

Naast Myrthe wordt de training oa. gegeven door onze partner Dirkzwager (www.dirkzwager.nl) , Dirkzwager is dé specialist op gebied van Legal & Tax in Nederland, ze staan in de top 15 van grootste kantoren en staan op plek 3 van populairste werkgevers voor rechtenstudenten. Bij Dirkzwager werken meer dan 300 mensen en hebben ze een groot (internationaal) netwerk.
Bij Dirkzwager werken de beste juristen en fiscalisten die tijdens deze training al hun kennis ter beschikking stellen.

Myrthe en Dirkzwager verzorgen het commerci√ęle , juridische en fiscale deel van de training maar ook voor het financi√ęle deel van de training komen we met zwaar geschut : een register accountant / controller, een bank en¬†een financier¬†komen allemaal aan het woord over vastgoed aankopen en het financieren hiervan.

Kortom: de training wordt gegeven door toonaangevende experts op het gebied van vastgoed √©n je gaat leren van ervaren vastgoedbeleggers. We gaan je niet bombarderen met een heleboel “blabla” of theoretische kennis waar je in de praktijk niets mee op schiet maar we gaan je echt op weg helpen met het realiseren van jouw wensen.

Wat kost het?
Want we blijven toch Nederlanders ūüėČ . De training kost ‚ā¨349,- incl. BTW (je kunt het zakelijk kopen, wij zorgen voor de factuur)

Wat krijg je?
Nou heel veel namelijk:

 • Ongeveer 3 uur aan beeldmateriaal verdeeld over 5 dagen
 • Een werkboek met de meeste informatie op “papier” en oefeningen om zelf te doen
 • Dagelijkse (persoonlijke)¬†begeleiding door Myrthe en de andere trainers
 • Een community met andere (startende) beleggers
 • ‚ā¨200,- korting op deelname aan de offline trainingsdag! (Deze eerste offline gaat medio maart plaatsvinden. Binnenkort meer informatie)

Voor wie is het?
Voor iedereen die interesse heeft in beleggen in vastgoed. We beginnen bij het begin dus als je er 0,0 van weet , heb je straks een goeie basis. Weet je er al iets van of heb je al vastgoed? Dan is de training ook heel nuttig omdat we ook heel specifiek gaan kijken naar rendement berekenen, fiscaal slim zijn , financieren etc. Open deuren ga je bij ons niet vinden en het wordt ook geen “ver-van-je-bed-show” : we willen echt meerwaarde leveren ten op zichte van boeken lezen, googelen of een eenmalige bijeenkomst/webinar bijwonen.
Als je alleen al de tijd die Dirkzwager er in steekt zou moeten betalen, ben je al duurder uit dan de hele training ūüėČ
Let op! We hebben maar 35 plekken tijdens deze training omdat we √©cht de tijd willen hebben voor iedereen die de training volgt. Het is eigenlijk meer maatwerk dan een training ūüôā

Ik wil dit! En nu?
Meld je aan via het formulier hieronder. Je vult je gegevens in en rekent de training af (indien gewenst sturen we je de factuur) en vanaf de startdatum (29 februari, omdat het kan…) kun je hier inloggen en de content van de training zien. We uploaden de filmpjes per dag dus aan het eind van de week heb je alle informatie + het werkboek beschikbaar. In die week helpen Myrthe en de andere trainers met alle vragen die je hebt middels het community board of via priv√© berichten. De training blijft een maand online staan dus als je in die week geen tijd hebt; niks aan de hand. Je kunt de training op je eigen tempo volgen.

Vanaf vrijdag 24 januari kun je via de community alvast praten met je “medestudenten” en eventueel alvast vragen stellen.

Meld je hier aan

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!