Susanne Jansen

Susanne Jansen

Hét aanspreekpunt voor alle InActief leden, is onze Susanne! Ook houdt zich bezig met alle binnenkomende vragen over Actief van (nog) niet-leden. 

Meer over Susanne

Susanne (‘Suus”) is begonnen  in een andere functie maar tegenwoordig spreekt ze voornamelijk met veel passie en enthousiasme onze leden! Iedereen die wil bespreken of één van onze lidmaatschappen bij hem of haar zal passen, krijgt Suus namelijk gezellig aan de lijn! Susanne voorziet je van alle informatie dus na een belletje met haar kun je echt niet meer om ons heen 😎.
 
 

Is iemand InActief lid? Diegene kan dan voor alle vragen  ook bij haar terecht. Tussen deze bedrijvigheid door andere collega’s ondersteunen doet ze ook met alle liefde. Verder is ze gezegend met de sportschool naast de deur bij het kantoor dus als ze niet aan het werk is, is ze daar te vinden óf gezellig een borrel aan het drinken ter compensatie. Het liefste nuttigt ze die borrel(s) in het buitenland om gelijktijdig ook mooie architectonische hoogstandjes te bezoeken. 

Wist je dat Susanne..

Fanatiek turnster was? Inmiddels is ze aangestoken door collega Charlotte en volledig gefocust op tennis! Dit doet ze nu dan ook wekelijks met haar vriend. 

Gek is op Parijse architectuur? Ze heeft vroeger zelfs Franse les gegeven! Mocht je dus ooit willen investeren in een mooi pand aan de Champs-Élysées, dan kan zij je vast op weg helpen.

Susanne's content

Susanne's blogs

Hoe koop je een belegging op een executieveiling?

Iedereen wil voor die beste deal gaan als het aankomt op het...

Lees verder

Meest gemaakte fouten door beginnende beleggers

Fouten maken is menselijk, maar we voorkomen ze liever natuurlijk...

Lees verder