Nita Alberts

Nita Alberts

Sinds april 2021 loopt Nita stage op onze marketing afdeling, hierbij helpt ze met de sociale media content, het vastgoednieuws en onze (online én offline) evenementen. 

Meer over Nita

Dit creatieve brein genaamd Nita is 23 lentes jong en zit momenteel in het laatste studiejaar van de opleiding Leisure en Events Management. Haar afstudeerstage voert ze uit binnen Actief, met fanatieke en creatieve resultaten! Binnen deze stage is ze niet alleen druk met marketing bezig maar ook andere zaken achter de schermen zoals ondersteuning van de andere teams bij bijvoorbeeld het plannen van events of mailingcampagnes.

 

Naast Actief  mag ze graag een balletje trappen binnen haar voetbalteam (hoewel ze dit ook doet op kantoor ⚽) en heeft ze een goed oog voor fotografie. Je hoeft dus niet te raden wie er bij ons de team-, en kantoorfoto’s knipt, ideaal deze multitasker! Ook is ze altijd in voor gezelligheid, wat goed uit komt gezien Actief een heel divers en gezellig team én gezellige (online) BeleggerBorrels en andere bijeenkomsten heeft. Wellicht kom je haar daar een keer tegen!

Wist je dat Nita..

Een half jaar in Zuid-Afrika heeft gewoond voor haar studie waar ze zich in heeft gezet voor een kinderopvang in een sloppenwijk? En in dit half jaar ook nog eens de Big Five heeft gespot?
 
 
Nita een groot liefhebber is van een mega diverse genre binnen muziek? Van Nick&Simon tot aan AC/DC en van One Directop tot aan GreenDay. In totaal is ze al naar 40 concerten geweest, heeft ze er 6 op de planning staan en zijn er zo’n 2500 nummers gedownload op Spotify.
 

Nita's content

Nita's blogs

Hoe vind je aanbod in een overspannen markt?

Je bent op zoek naar een (volgende) aankoop maar hoe vind je die...

Lees verder