Marcel Veen

Marcel Veen

Marcel is de man die je moet hebben als je op zoek bent naar aanbod. Hij is 24/7 bezig met het vinden van aanbod dat hij vervolgens linkt aan leden. Dus, ben je op zoek naar een pand? Dan moet je bij Marcel zijn!

Meer over Marcel

Na een lange carrière bij Urban, waar Marcel verantwoordelijk was voor verhuur en beheer van de kantoorpanden binnen de portefeuille(s), hebben wij hem sinds kort mogen verwelkomen in het Actief Team! Hij is nogal een sportieveling die momenteel in Scheveningen woont, samen met zijn vriendin en ook sinds kort hun hondje; afkomstig van de straat in Roemenië.
Wekelijks is Marcel te vinden op ons kantoor om zich niet alleen te verbinden met het team; hij is onze ‘’verbinder’’ tussen aanbod en onze leden.

Marcel weet namelijk landelijk aanbod op maat te vinden en linkt dit aan de zoekopdrachten van onze leden. Wat hij voornamelijk doet is bellen, netwerken, bellen, en nog eens netwerken! Ook buiten de zoekopdrachten om is er divers aanbod te vinden bij ons waar Marcel zich een aantal dagen per week over ontfermt binnen Actief.

Dus voor wie op zoek is naar (exclusief) aanbod; Marcel bellen! Of hij is je voor en belt jou al 😉

Wist je dat Marcel..

Marcel niet alleen fanatiek aan de telefoon en tijdens (project) bezichtigingen is maar zich ook Triathleet mag noemen? Tevens duikt hij regelmatig in de avonduren in (ijs-en-ijs) koude plassen om daar fanatieke banen te trekken!
 

Marcel's content

Marcel's blogs