Joep Verhaar

Joep Verhaar

De man die voor ons zich bezig houdt met zoekopdrachten van onze leden! Zijn levensmotto zou ‘u vraagt wij draaien’ kunnen zijn, zowel tijdens zijn werk bij Actief als achter de draaitafel als DJ.

Meer over Joep

Joep is begonnen bij Actief in het team van onze Telefoondienst. Hoewel dit erg leuk, divers en interessant was voor Joep, heeft hij toch de stap gemaakt naar ‘’Team Aan-en Verkoop’’ omdat we hier te maken hebben met een commerciële man en die commercie kan je nét wat beter kwijt in dit team.

Hij zorgt ervoor dat onze leden passend aanbod krijgen en hoopt hiermee natuurlijk een mooie match te maken voor ze. Al met al vind Joep het het leukste om leden blij te maken! In zijn vrije tijd is hij een grote muziek- én voetballiefhebber. Altijd in voor een feestje maar ook lekker sportief! Dit werkt elkaar nog wel eens tegen… haha.

Wist je dat Joep...

Professioneel DJ is? Joep heeft overal gedraaid; in zowel binnen- als buitenland. En van clubs tot bruiloften! Actief is eigenlijk zijn "bijbaan" en daarom kom je hem ook niet iedere dag tegen bij ons op kantoor.

Tot zijn 22ste keeper was? Hij stond bij FC Klazienaveen ieder zaterdag op doel in de tweede klasse! Helaas was het niet meer te combineren met het draaien en werk bij Actief... In plaats van ballen vangt hij nu dus zoveel mogelijk aanbod 😆.

Joep's content

Joep's blogs