fbpx
 

Actief | PlatformHet platform voor
beginnende én ervaren
vastgoedbeleggers

Het Actief Platform is de plek voor vastgoedbeleggers (ook in spé). Door lid te worden van Actief krijg je toegang tot ons platform waar je oa. :

  • deel wordt van een netwerk van vastgoedbeleggers
  • rechtstreeks zaken met elkaar kunt doen
  • wordt voorzien van vastgoednieuws en artikelen
  • geholpen wordt door jouw eigen vastgoedcoach
  • trainingen en masterclasses kunt volgen
  • juridisch & fiscale ondersteuning krijgt door onze partner Dirkzwager
  • etc.

Kortom ; ons platform maakt jouw leven als vastgoedbelegger efficiënter en makkelijker.

Word member van het Actief | Platform en ontvang:

Vastgoedcoach

En eigen online vastgoedcoach die je helpt met aankopen, verkopen, beheren , juridische zaken etc. Zie de online vastgoedcoach als jouw vastgoedhulplijn. Onze coaches zijn echte vastgoedprofessionals uit allerlei disciplines waardoor ze jou met ieder vraagstuk kunnen helpen.

Beheersoftware

In het Actief platform kun jij je volledige portefeuille invoeren en zelf het beheer doen met behulp van jouw vastgoedcoach. Zo ben je niet meer afhankelijk van een externe beheerder en houd je de kosten zo laag mogelijk. Geen zin of tijd om er zelf veel energie in te steken? Dat hoeft ook niet want ons systeem automatiseert bijna alle processen. Zo staan huurfacturen automatisch voor je klaar , voert het systeem indexaties voor je uit en herinnert het systeem je aan bijvoorbeeld onderhoud. Wil je een nieuw huurcontract maken maar weet je niet hoe? Vraag jouw vastgoedcoach om hulp! Kortom; met ons systeem (in samenwerking met OWNR) wordt zelf beheren een fluitje van een cent. Wij durven zelfs te zeggen; leuk! En niet geheel onbelangrijk, ons systeem is Box 3 proof.

Updates en voorbeelden

Wij werken onder andere samen met Dirkzwager Legal&Tax. Zij zijn , wat ons betreft, dé toonaangevende partij op het gebied van fiscaliteit en juridische vraagstukken. Dirkzwager zorgt ervoor dat je als klant van het Actief platform als eerste op de hoogte bent van wet- en regelgeving én ze zorgen voor up to date voorbeelddocumenten zoals bijvoorbeeld een huurovereenkomst.

Inspirerend netwerk

Alle beleggers die zich aansluiten bij het Actief platform worden automatisch uitgenodigd voor onze Actief-borrels. Op deze manier ontmoet je andere beleggers en waar je vastgoedbeleggers bij elkaar zet, ontstaat altijd handel. Daarnaast werkt Actief natuurlijk alleen maar voor vastgoedbeleggers dus weten wij als geen ander wat er speelt in “vastgoedland”. Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van mogelijk interessante aan- of verkopen.

Dienstverlening

Actief biedt nagenoeg alle dienstverlening waar jij als vastgoedbelegger behoefte aan hebt. Denk aan makelaardij, (beleggings-) advies, 24/7 storingsdienst en nog veel meer. Als lid van het Actief | Platform krijg jij op alle dienstverlening van Actief 10% korting. Dat betekent bij een verhuurtransactie van bijvoorbeeld een winkel, al snel een voordeel van €1000,- per transactie.

Het Actief | Platform membership, per maand (excl. BTW) vanaf
65

Actief | Platform

Hét platform voor
vastgoedbeleggers (in spé)

Actief | Platform is de enige plek in Nederland waar jij als vastgoedbelegger (ook in spé) terecht kunt voor alles wat met vastgoed te maken heeft. Door lid te worden van Actief kun je online je vastgoedportefeuille beheren maar word je ook geholpen door echte vastgoedprofessionals (van Actief en o.a. Dirkzwager Legal & Tax), blijf je op de hoogte van het laatste vastgoednieuws, word je uitgenodigd voor de ‘beleggerborrel’ en nog veel meer! Door alles te verenigen in 1 platform, maken we jouw leven als vastgoedbelegger makkelijker en efficiënter en door ons unieke team van online vastgoedcoaches is er geen vraag of uitdaging die we niet voor je kunnen oplossen!

https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/03/Schermafbeelding-2020-03-20-om-17.48.13.png
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/03/Schermafbeelding-2020-03-20-om-17.48.25.png
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/03/Schermafbeelding-2020-03-20-om-17.48.31.png
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/03/Schermafbeelding-2020-03-20-om-17.48.59.png
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/03/Schermafbeelding-2020-03-20-om-17.48.37.png
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/03/Schermafbeelding-2020-03-20-om-17.48.40.png