Particuliere financiers die je verder kunnen helpen

Door ons grote netwerk kunnen we je niet alleen helpen met het vinden van de beste deal. Soms heb je jouw deal al gevonden maar zoek je naar een partij of persoon die jou kan helpen met een financiering buiten de ‘reguliere’ financiers. Misschien wil je iets kopen waarvoor jouw huisbank geen financiering verstrekt of zoek je een kortlopende financiering voor bijvoorbeeld een verbouwing. Wij kunnen je hiermee helpen!

Wie, wat, waar?

Naast de huidige partners die onze leden helpen helpen met het aanvragen van een (reguliere) hypotheek of lening hebben we ook verschillende particuliere investeerders in ons netwerk die bereid zijn om een lening te verschaffen. Bij Actief zijn we zelf geen hypotheekadviseur, bank of financier maar we kunnen je wel in contact brengen met een partij of persoon die wel leningen verstrekken.

De voorwaarden

Tegen welke voorwaarden je zo’n lening kunt krijgen is per partij of persoon verschillend. Uiteraard zijn alle voorwaarden van te voren bekend en kijken wij met je mee als je dit fijn vindt. Onze vastgoedcoaches kennen de investeerders en helpen je graag met de presentatie van jouw plan zodat ze jou de lening wel móeten verstrekken 😉. 

 

Korte opsomming

We zijn geen financier maar kunnen je wel in contact brengen met de juiste partij.

We kennen de investeerders dus kunnen je helpen met de aanvraag. 

Financier 'moeilijk te financieren' projecten als verbouwingen of horeca-vastgoed.

Leer hoe je jezelf moet presenteren bij een particuliere financier.

Veelgestelde vragen

Wat maakt een particuliere financier anders dan een bank?

Particuliere financiers zijn vaak minder rigide dan banken. Ze kunnen beter kijken naar jouw situatie en financieren daarom vaak projecten die banken niet financieren (zoals bijv. horeca-panden of verbouwingen). Hier tegenover staat dat deze financieringen vaak duurder zijn omdat de financier meer risico loopt. 

Verloopt het contact met deze particuliere financiers via Actief?

Nee, wij brengen je alleen in contact met een partij waarvan wij denken dat dit een mogelijke match kan zijn. Je doet vervolgens zelf de aanvraag. Wij kunnen je natuurlijk wel helpen!

 

Kan ik mijzelf ook als particuliere financier aanmelden?

Ja hoor dat kan zeker. Stuur ons vooral een berichtje via mail, chat of bel eens met ons!

InActief

0
Niks, dus wat houdt je nog tegen?
Top keuze

HyperActief

79
Per maand (excl. btw)

Actief

49
Per maand (excl. btw)

Meer weten over het lidmaatschap?
Plan een gesprek!

We maken graag kennis met je en vertellen je alles over Actief en het lidmaatschap!