Reza Malekzade

Door zijn charisma, grote kennis en ‘harde werkers’ mentaliteit zag Actief veel potentie in hem. Uiteindelijk heeft Reza een intern opleidingstraject gevolgd, waardoor hij een echte vastgoed-pro is geworden en nu werkzaam is als een van de aanspreekpunten van Actief.

Het allereerste aanspreekpunt voor onze leden. En wat voor één! Als ‘bijbaantje’ is zij ook operationeel manager van Actief; dus ons bedrijf en de vastgoedwereld kent voor haar geen geheimen.

Meer over Reza

Binnen Actief is Reza een van de aanspreekpunten voor Actief en HyperActief leden. Zie hem als een ‘’verbindende factor’’: hij brengt onze leden graag in contact met andere leden, partners of mentoren.  Ook voor (adviserende) sparringsessies kunnen leden hem bellen, hij staat ze dan altijd enthousiast te woord!

Vastgoed & ..muziek?

Naast Actief is Reza fanatiek bezig met muziek maken en brengt hij graag tijd door op evenementen, festivals en in clubs. 

Zijn leven bestaat dus uit een combinatie van muziek en vastgoed. Een combinatie die hij voorheen nooit voorspeld zou hebben. Reza is namelijk het grote voorbeeld van als je maar hard genoeg werkt dan kom je er wel! Hij is bij Actief gekomen door een bijbaan binnen Team Telefoondienst. Uiteindelijk heeft Reza een intern opleidingstraject gevolgd, waardoor hij een echte vastgoed-pro is geworden. Doordat het personeel bij Actief een hecht team vormt, heeft Reza de mogelijkheid gehad om kennis en ervaring op te doen waardoor het voor hem nu mogelijk is om anderen verder te helpen. En laat dat nou precies zijn wat hij ontzettend graag doet 😎.

 

Meer over Charlotte

Charlotte werkt inmiddels 2,5 jaar bij Actief en is niet meer weg te denken uit het bedrijf. Deze alleskunner kwam binnen bij Actief tijdens het vroegere concept, toen werden er vooral nog beheerzaken gedaan. Dit vond ze ontzettend leuk om te doen en in deze tijd is ook haar liefde voor vastgoed ontstaan. Ze werd ook vrijwel direct in het diepe gegooid toen ze voor een paar grote vastgoedeigenaren aan de slag mocht. Zo was haar eerste project de verhuur van een schoolgebouw (met 88 kamers) regelen, harstikke leuk om te doen en natuurlijk super leerzaam!

Tussenkopje
Inmiddels is ze 2,5 jaar & heel veel ervaring rijker, die ze nu graag deelt met anderen. Dit doet ze vooral tijdens haar werk als aanspreekpunten voor onze leden, zo duikt ze graag in koopcontracten en huurovereenkomsten om ervoor te zorgen dat deze perfect kloppen. Alle moeilijke vragen kunnen dus rechtstreeks naar deze dame toe!

Tussenkopje
Ook is ze, naast aanspreekpunt, degene die het overzicht houdt op de werkvloer. Ze zorgt ervoor alle collega’s het werk kunnen doen en dit op de juiste manier doen. Op deze manier haalt ze alles uit het team en het bedrijf en is ze een echte toevoeging aan het team. Ook is het haar doel om ervoor te zorgen dat de leden (meer dan) tevreden zijn met de dienstverlening, hier is ze dan ook dagelijks mee bezig.

Een echte work-a-holic kun je haar wel noemen. Vind ze niet erg! Ze heeft namelijk ontzettend veel plezier in het werk. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje tennis of voetbal, maar ook de derde helft gaat haar prima af haha;). Niet alleen voor de gezelligheid, dit ‘borrelen’ biedt ook ontzettend veel netwerkmogelijkheden. Is dan stiekem toch altijd bezig met haar werk? Mmm… Misschien wel een beetje haha.

Wist je dat Reza..

Gemiddeld 231 minuten per dag belt? Reza staat continu in contact met zijn leden om ze waar nodig te ondersteunen, bijvoorbeeld bij het doen van een aankoop. 

Tijdens deze gesprekken graag danst? Reza heeft namelijk ontzettend veel energie en moet dit af en toe écht even kwijt. Geen zorgen, de kwaliteit van zijn adviezen gaat hierdoor niet verloren, hij kan namelijk prima multitasken!

Wist je dat..

Bij al haar taken ondersteuning krijgt van Ali. Ze is wat lui aangelegd… maar óók heel gezellig. Nee, we hebben het niet over één van de collega’s, maar over haar trouwe viervoeter. Ali gaat elke dag mee naar kantoor, Charlotte is dus een echte ‘dog mom’! 😉 Haar & Ali volg je via @charlotttev9

Het woord ‘hoofdredactrice’ kan toevoegen aan haar functieomschrijving? Ze is namelijk verantwoordelijk geweest voor het complete Actief magazine! Heel wat herschrijvingen, templates en interviews verder is het team hartstikke trots op het eindresultaat en op Charlotte natuurlijk!

Charlotte's content

Reza's content

Reza's blogs

Charlotte's blogs

Wat is normaal vermogensbeheer?

Als (particuliere) vastgoedbelegger hoor je de term regelmatig...

Lees verder

Huurbevriezing en maximale huurverhoging.

De Corona pandemie en de nare financiële gevolgen die daardoor...

Lees verder

Eigen schuld, dikke bult! Of toch niet?

Let’s be honest: het hebben van schulden is over het algemeen niet...

Lees verder

Wijzigingen die in 2021 de positie van de belegger (mogelijk) beïnvloeden.

Ondanks dat 2020 nog vers in ons geheugen staat gebrand, leven we...

Lees verder

Wat als mijn huurder de huur niet kan betalen door de lockdown?

De tweede Lockdown om de verspreiding van het Coronavirus verder...

Lees verder

Meest voorkomende valkuilen bij een huurovereenkomst

ls vastgoedbelegger wil je graag alles goed geregeld hebben, zeker...

Lees verder

Hoe vind je een geschikte belegging?

Als (beginnende) belegger op zoektocht wil je natuurlijk niet...

Lees verder

Huurovereenkomst ontbinden bij een huurachterstand?

Is huurachterstand reden genoeg om een contract te ontbinden? Zo...

Lees verder

Je huis verzekeren bij verhuur, hoe zit dat precies?

Deze blog zou interessant kunnen zijn voor jou als je jouw woning...

Lees verder