Nita Alberts

Sinds april 2021 loopt Nita stage op onze marketing afdeling, hierbij helpt ze met de sociale media content, het vastgoednieuws en onze (online én offline) evenementen. 

Het allereerste aanspreekpunt voor onze leden. En wat voor één! Als ‘bijbaantje’ is zij ook operationeel manager van Actief; dus ons bedrijf en de vastgoedwereld kent voor haar geen geheimen.

Meer over Nita

Dit creatieve brein genaamd Nita is 23 lentes jong en zit momenteel in het laatste studiejaar van de opleiding Leisure en Events Management. Haar afstudeerstage voert ze uit binnen Actief, met fanatieke en creatieve resultaten! Binnen deze stage is ze niet alleen druk met marketing bezig maar ook andere zaken achter de schermen zoals ondersteuning van de andere teams bij bijvoorbeeld het plannen van events of mailingcampagnes.

 

Naast Actief  mag ze graag een balletje trappen binnen haar voetbalteam (hoewel ze dit ook doet op kantoor ⚽) en heeft ze een goed oog voor fotografie. Je hoeft dus niet te raden wie er bij ons de team-, en kantoorfoto’s knipt, ideaal deze multitasker! Ook is ze altijd in voor gezelligheid, wat goed uit komt gezien Actief een heel divers en gezellig team én gezellige (online) BeleggerBorrels en andere bijeenkomsten heeft. Wellicht kom je haar daar een keer tegen!

Meer over Charlotte

Charlotte werkt inmiddels 2,5 jaar bij Actief en is niet meer weg te denken uit het bedrijf. Deze alleskunner kwam binnen bij Actief tijdens het vroegere concept, toen werden er vooral nog beheerzaken gedaan. Dit vond ze ontzettend leuk om te doen en in deze tijd is ook haar liefde voor vastgoed ontstaan. Ze werd ook vrijwel direct in het diepe gegooid toen ze voor een paar grote vastgoedeigenaren aan de slag mocht. Zo was haar eerste project de verhuur van een schoolgebouw (met 88 kamers) regelen, harstikke leuk om te doen en natuurlijk super leerzaam!

Tussenkopje
Inmiddels is ze 2,5 jaar & heel veel ervaring rijker, die ze nu graag deelt met anderen. Dit doet ze vooral tijdens haar werk als aanspreekpunten voor onze leden, zo duikt ze graag in koopcontracten en huurovereenkomsten om ervoor te zorgen dat deze perfect kloppen. Alle moeilijke vragen kunnen dus rechtstreeks naar deze dame toe!

Tussenkopje
Ook is ze, naast aanspreekpunt, degene die het overzicht houdt op de werkvloer. Ze zorgt ervoor alle collega’s het werk kunnen doen en dit op de juiste manier doen. Op deze manier haalt ze alles uit het team en het bedrijf en is ze een echte toevoeging aan het team. Ook is het haar doel om ervoor te zorgen dat de leden (meer dan) tevreden zijn met de dienstverlening, hier is ze dan ook dagelijks mee bezig.

Een echte work-a-holic kun je haar wel noemen. Vind ze niet erg! Ze heeft namelijk ontzettend veel plezier in het werk. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje tennis of voetbal, maar ook de derde helft gaat haar prima af haha;). Niet alleen voor de gezelligheid, dit ‘borrelen’ biedt ook ontzettend veel netwerkmogelijkheden. Is dan stiekem toch altijd bezig met haar werk? Mmm… Misschien wel een beetje haha.

Wist je dat Nita..

Een half jaar in Zuid-Afrika heeft gewoond voor haar studie waar ze zich in heeft gezet voor een kinderopvang in een sloppenwijk? En in dit half jaar ook nog eens de Big Five heeft gespot?
 
 
Nita een groot liefhebber is van een mega diverse genre binnen muziek? Van Nick&Simon tot aan AC/DC en van One Directop tot aan GreenDay. In totaal is ze al naar 40 concerten geweest, heeft ze er 6 op de planning staan en zijn er zo’n 2500 nummers gedownload op Spotify.
 

Wist je dat..

Bij al haar taken ondersteuning krijgt van Ali. Ze is wat lui aangelegd… maar óók heel gezellig. Nee, we hebben het niet over één van de collega’s, maar over haar trouwe viervoeter. Ali gaat elke dag mee naar kantoor, Charlotte is dus een echte ‘dog mom’! 😉 Haar & Ali volg je via @charlotttev9

Het woord ‘hoofdredactrice’ kan toevoegen aan haar functieomschrijving? Ze is namelijk verantwoordelijk geweest voor het complete Actief magazine! Heel wat herschrijvingen, templates en interviews verder is het team hartstikke trots op het eindresultaat en op Charlotte natuurlijk!

Charlotte's content

Nita's content

Nita's blogs

Hoe vind je aanbod in een overspannen markt?

Je bent op zoek naar een (volgende) aankoop maar hoe vind je die...

Lees verder

Charlotte's blogs

Wat is normaal vermogensbeheer?

Als (particuliere) vastgoedbelegger hoor je de term regelmatig...

Lees verder

Huurbevriezing en maximale huurverhoging.

De Corona pandemie en de nare financiële gevolgen die daardoor...

Lees verder

Eigen schuld, dikke bult! Of toch niet?

Let’s be honest: het hebben van schulden is over het algemeen niet...

Lees verder

Wijzigingen die in 2021 de positie van de belegger (mogelijk) beïnvloeden.

Ondanks dat 2020 nog vers in ons geheugen staat gebrand, leven we...

Lees verder

Wat als mijn huurder de huur niet kan betalen door de lockdown?

De tweede Lockdown om de verspreiding van het Coronavirus verder...

Lees verder

Meest voorkomende valkuilen bij een huurovereenkomst

ls vastgoedbelegger wil je graag alles goed geregeld hebben, zeker...

Lees verder

Hoe vind je een geschikte belegging?

Als (beginnende) belegger op zoektocht wil je natuurlijk niet...

Lees verder

Huurovereenkomst ontbinden bij een huurachterstand?

Is huurachterstand reden genoeg om een contract te ontbinden? Zo...

Lees verder

Je huis verzekeren bij verhuur, hoe zit dat precies?

Deze blog zou interessant kunnen zijn voor jou als je jouw woning...

Lees verder