Dino Skopljak

Binnen Actief is Dino eindverantwoordelijk voor alles wat online komt vanuit Actief. Zoals de sociale media posts en het platform. Ook zorgt hij ervoor dat onze evenementen  perfect verlopen.  

Het allereerste aanspreekpunt voor onze leden. En wat voor één! Als ‘bijbaantje’ is zij ook operationeel manager van Actief; dus ons bedrijf en de vastgoedwereld kent voor haar geen geheimen.

Meer over Dino

Adin Dino Skopljak, maar je mag hem Dino noemen. Binnen Actief is hij verantwoordelijk voor het plannen van content en het organiseren van evenementen. Het team van Actief helpt hem bij het creëren van de content die hij nodig heeft om het bedrijf dat wij zijn en wat wij willen uitstralen naar buiten te brengen. Voordat hij bij Actief aan de slag ging organiseerde hij vaak evenementen en heeft hij hier heel wat jaren ervaring in opgedaan. Want ja, er komt meer bij kijken dan je denkt! Door deze ervaring kan hij ervoor zorgen dat wij onvergetelijke netwerkborrels organiseren die een echte meerwaarde zijn in jouw vastgoed carrière. Soms wordt er vergeten hoe belangrijk de online uitstraling van een bedrijf, organisatie of persoon is. 

Het is de eerste indruk die een bezoeker van jouw kanaal (en daarmee van jou) krijgt. Dino vindt het ontzettend leuk om te zien dat de leden van Actief gemotiveerd worden door de content die door ons is gecreëerd. Heb jij suggesties voor nieuwe content? Let him know!

In zijn vrije tijd blijft hij creatief bezig, daar haalt hij echt zijn energie uit. Hij brengt veel tijd door met muziek, samen met zijn vriendin en de katten: Otis en Sia. Beide vernoemd naar twee muzikale helden… hoe kan het ook anders. Draait dan alles om creativiteit bij Dino? Nee hoor, ook een voetbalwedstrijd kijken met vrienden is een echte guilty pleasure voor hem.

Meer over Charlotte

Charlotte werkt inmiddels 2,5 jaar bij Actief en is niet meer weg te denken uit het bedrijf. Deze alleskunner kwam binnen bij Actief tijdens het vroegere concept, toen werden er vooral nog beheerzaken gedaan. Dit vond ze ontzettend leuk om te doen en in deze tijd is ook haar liefde voor vastgoed ontstaan. Ze werd ook vrijwel direct in het diepe gegooid toen ze voor een paar grote vastgoedeigenaren aan de slag mocht. Zo was haar eerste project de verhuur van een schoolgebouw (met 88 kamers) regelen, harstikke leuk om te doen en natuurlijk super leerzaam!

Tussenkopje
Inmiddels is ze 2,5 jaar & heel veel ervaring rijker, die ze nu graag deelt met anderen. Dit doet ze vooral tijdens haar werk als aanspreekpunten voor onze leden, zo duikt ze graag in koopcontracten en huurovereenkomsten om ervoor te zorgen dat deze perfect kloppen. Alle moeilijke vragen kunnen dus rechtstreeks naar deze dame toe!

Tussenkopje
Ook is ze, naast aanspreekpunt, degene die het overzicht houdt op de werkvloer. Ze zorgt ervoor alle collega’s het werk kunnen doen en dit op de juiste manier doen. Op deze manier haalt ze alles uit het team en het bedrijf en is ze een echte toevoeging aan het team. Ook is het haar doel om ervoor te zorgen dat de leden (meer dan) tevreden zijn met de dienstverlening, hier is ze dan ook dagelijks mee bezig.

Een echte work-a-holic kun je haar wel noemen. Vind ze niet erg! Ze heeft namelijk ontzettend veel plezier in het werk. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje tennis of voetbal, maar ook de derde helft gaat haar prima af haha;). Niet alleen voor de gezelligheid, dit ‘borrelen’ biedt ook ontzettend veel netwerkmogelijkheden. Is dan stiekem toch altijd bezig met haar werk? Mmm… Misschien wel een beetje haha.

Wist je dat Dino..

In het weekend ook te vinden is achter de DJ-booth? Hij heeft al op vele feestjes gestaan en zorgt ervoor dat het publiek geen seconde stil hoeft te staan. Met Dino achter de draaitafel heb je gegarandeerd een top avond!

Alles, maar dan ook echt ALLES, weet over voetbal? Hij volgt voetbalcompetities over de hele wereld op de voet. Zijn. collega's krijgen dan ook dagelijks een update over de nieuwe transfers, geblesseerde spelers en verwachte uitslagen van verschillende wedstrijden. Superhandig toch?!          

Wist je dat..

Bij al haar taken ondersteuning krijgt van Ali. Ze is wat lui aangelegd… maar óók heel gezellig. Nee, we hebben het niet over één van de collega’s, maar over haar trouwe viervoeter. Ali gaat elke dag mee naar kantoor, Charlotte is dus een echte ‘dog mom’! 😉 Haar & Ali volg je via @charlotttev9

Het woord ‘hoofdredactrice’ kan toevoegen aan haar functieomschrijving? Ze is namelijk verantwoordelijk geweest voor het complete Actief magazine! Heel wat herschrijvingen, templates en interviews verder is het team hartstikke trots op het eindresultaat en op Charlotte natuurlijk!

Charlotte's content

Dino's content

Dino's blogs

Verschillende manieren om een belegging te financieren.

Als je een beleggingswoning wilt aankopen, kun je deze op meerdere...

Lees verder

Wonen in het buitenland, beleggen in Nederland.

Woon of werk je in het buitenland en wil je toch een belegging...

Lees verder

Charlotte's blogs

Wat is normaal vermogensbeheer?

Als (particuliere) vastgoedbelegger hoor je de term regelmatig...

Lees verder

Huurbevriezing en maximale huurverhoging.

De Corona pandemie en de nare financiële gevolgen die daardoor...

Lees verder

Eigen schuld, dikke bult! Of toch niet?

Let’s be honest: het hebben van schulden is over het algemeen niet...

Lees verder

Wijzigingen die in 2021 de positie van de belegger (mogelijk) beïnvloeden.

Ondanks dat 2020 nog vers in ons geheugen staat gebrand, leven we...

Lees verder

Wat als mijn huurder de huur niet kan betalen door de lockdown?

De tweede Lockdown om de verspreiding van het Coronavirus verder...

Lees verder

Meest voorkomende valkuilen bij een huurovereenkomst

ls vastgoedbelegger wil je graag alles goed geregeld hebben, zeker...

Lees verder

Hoe vind je een geschikte belegging?

Als (beginnende) belegger op zoektocht wil je natuurlijk niet...

Lees verder

Huurovereenkomst ontbinden bij een huurachterstand?

Is huurachterstand reden genoeg om een contract te ontbinden? Zo...

Lees verder

Je huis verzekeren bij verhuur, hoe zit dat precies?

Deze blog zou interessant kunnen zijn voor jou als je jouw woning...

Lees verder