Chanel Munnik

De verantwoordelijke voor de aan- en verkoop van beleggingen voor onze leden. Via het grote netwerk van Actief zorgt zij voor de beste beleggingen voor onze leden.

Het allereerste aanspreekpunt voor onze leden. En wat voor één! Als ‘bijbaantje’ is zij ook operationeel manager van Actief; dus ons bedrijf en de vastgoedwereld kent voor haar geen geheimen.

Meer over Chanel

Chanel is bij Actief binnengekomen als aanspreekpunt, waarbij zij verantwoordelijk was voor een grote groep leden. Uiteindelijk heeft Chanel de switch gemaakt naar de afdeling aan- en verkoop, waar zij de leden mag voorzien van de mooiste, beste beleggingen.  Door haar ervaring, die zij al op jonge leeftijd heeft opgedaan is het voor Chanel mogelijk om de leden van Actief verder te helpen in hun zoektocht naar de geschikte belegging. Hierbij maakt zij gebruik van een combinatie tussen haar eigen netwerk en het netwerk van Actief.

 
 
 

Chanel is in het vastgoed gerold door haar familie, het is haar met de paplepel ingegoten! Haar ouders hebben een vastgoedportefeuille opgebouwd van meer dan 40 panden, bestaande uit BOG en woonruimtes. Met de tijd heeft ze steeds meer taken op zich genomen en heeft ze veel kunnen leren over het vastgoed. Uiteindelijk is Chanel verhuisd voor de ‘liefde’, waardoor ze haar taken in het familiebedrijf niet kon voortzetten. Gelukkig is de jonge vastgoed fanaat bij Actief terecht gekomen, waar ze anderen kan helpen om succesvol te worden in het vastgoed. 

Meer over Charlotte

Charlotte werkt inmiddels 2,5 jaar bij Actief en is niet meer weg te denken uit het bedrijf. Deze alleskunner kwam binnen bij Actief tijdens het vroegere concept, toen werden er vooral nog beheerzaken gedaan. Dit vond ze ontzettend leuk om te doen en in deze tijd is ook haar liefde voor vastgoed ontstaan. Ze werd ook vrijwel direct in het diepe gegooid toen ze voor een paar grote vastgoedeigenaren aan de slag mocht. Zo was haar eerste project de verhuur van een schoolgebouw (met 88 kamers) regelen, harstikke leuk om te doen en natuurlijk super leerzaam!

Tussenkopje
Inmiddels is ze 2,5 jaar & heel veel ervaring rijker, die ze nu graag deelt met anderen. Dit doet ze vooral tijdens haar werk als aanspreekpunten voor onze leden, zo duikt ze graag in koopcontracten en huurovereenkomsten om ervoor te zorgen dat deze perfect kloppen. Alle moeilijke vragen kunnen dus rechtstreeks naar deze dame toe!

Tussenkopje
Ook is ze, naast aanspreekpunt, degene die het overzicht houdt op de werkvloer. Ze zorgt ervoor alle collega’s het werk kunnen doen en dit op de juiste manier doen. Op deze manier haalt ze alles uit het team en het bedrijf en is ze een echte toevoeging aan het team. Ook is het haar doel om ervoor te zorgen dat de leden (meer dan) tevreden zijn met de dienstverlening, hier is ze dan ook dagelijks mee bezig.

Een echte work-a-holic kun je haar wel noemen. Vind ze niet erg! Ze heeft namelijk ontzettend veel plezier in het werk. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje tennis of voetbal, maar ook de derde helft gaat haar prima af haha;). Niet alleen voor de gezelligheid, dit ‘borrelen’ biedt ook ontzettend veel netwerkmogelijkheden. Is dan stiekem toch altijd bezig met haar werk? Mmm… Misschien wel een beetje haha.

Wist je dat Chanel..

Naast haar fulltime baan, ook een fulltime HBO studie volgt? Daarnaast is ze ook nog eens een fanatiek sporter en geniet ze maar al te graag van een heerlijke zonvakantie. Aan doorzettingsvermogen geen gebrek, en dat zien we terug op de werkvloer.

Sinds haar 17e actief is in het vastgoed? Op deze manier heeft zij op jonge leeftijd ontzettend veel ervaring op kunnen doen in het vastgoed en is zij klaar om haar ervaring te delen met alle leden van Actief. 

Wist je dat..

Bij al haar taken ondersteuning krijgt van Ali. Ze is wat lui aangelegd… maar óók heel gezellig. Nee, we hebben het niet over één van de collega’s, maar over haar trouwe viervoeter. Ali gaat elke dag mee naar kantoor, Charlotte is dus een echte ‘dog mom’! 😉 Haar & Ali volg je via @charlotttev9

Het woord ‘hoofdredactrice’ kan toevoegen aan haar functieomschrijving? Ze is namelijk verantwoordelijk geweest voor het complete Actief magazine! Heel wat herschrijvingen, templates en interviews verder is het team hartstikke trots op het eindresultaat en op Charlotte natuurlijk!

Charlotte's content

Chanel's content

Chanel's blogs

Samen staan we sterker

Soms is voor het beleggen in vastgoed net wat meer vermogen nodig...

Lees verder

Vier vooroordelen over beleggen in vastgoed

Als je vastgoedbelegger bent, heb je waarschijnlijk al wel gemerkt...

Lees verder

Vakantie in eigen land: beleggen in recreatiewoningen

Met het vakantiegeld op mijn bankrekening kom ik al een beetje in...

Lees verder

Een leuk spelletje: de BRRRR-methode

Je hebt er vast weleens van gehoord: de BRRRR-methode. Maar wat...

Lees verder

Hefbomen zorgt voor meer power.

Dat het hefboomeffect je kracht vergroot zal je al wel weten, maar...

Lees verder

Waar stem jij op als vastgoedbelegger?

Woensdag 17 maart zullen de verkiezingen van 2021 plaatsvinden. En...

Lees verder

Charlotte's blogs

Wat is normaal vermogensbeheer?

Als (particuliere) vastgoedbelegger hoor je de term regelmatig...

Lees verder

Huurbevriezing en maximale huurverhoging.

De Corona pandemie en de nare financiële gevolgen die daardoor...

Lees verder

Eigen schuld, dikke bult! Of toch niet?

Let’s be honest: het hebben van schulden is over het algemeen niet...

Lees verder

Wijzigingen die in 2021 de positie van de belegger (mogelijk) beïnvloeden.

Ondanks dat 2020 nog vers in ons geheugen staat gebrand, leven we...

Lees verder

Wat als mijn huurder de huur niet kan betalen door de lockdown?

De tweede Lockdown om de verspreiding van het Coronavirus verder...

Lees verder

Meest voorkomende valkuilen bij een huurovereenkomst

ls vastgoedbelegger wil je graag alles goed geregeld hebben, zeker...

Lees verder

Hoe vind je een geschikte belegging?

Als (beginnende) belegger op zoektocht wil je natuurlijk niet...

Lees verder

Huurovereenkomst ontbinden bij een huurachterstand?

Is huurachterstand reden genoeg om een contract te ontbinden? Zo...

Lees verder

Je huis verzekeren bij verhuur, hoe zit dat precies?

Deze blog zou interessant kunnen zijn voor jou als je jouw woning...

Lees verder