Ons aanbod

AANBOD

Actief live

Benieuwd wat we allemaal doen en krijg je niet genoeg van ons? Bekijk het allemaal op Actief live.

Wij sluiten weer een energieke week af vol nieuwe ideeën! Fijn weekend allemaal (Wij zijn ook bereikbaar in het weekend)

Foto’s video’s, wijn en taart – Actief volg #45

Team – together everyone achieves more 🌿

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in vastgoed maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij helpen u graag! Door onze jarenlange ervaring in de vastgoedwereld kunnen wij samen met u inschatten wat passend voor u is en omdat we alle specialismen onder één dak hebben , kunnen wij u met elke stap helpen. Van advies tot aankoop.
Het aangekochte vastgoed kunnen we vervolgens samen met u beheren zodat u er nooit alleen voor staat!

Meet Rais! Rais is onze boekhoud-held! Ze weet alles over grootboekschema’s , journaalposten, aangiftes etc. Binnen Actief helpt ze Myrthe met de boekhouding en zit ze bij onze klanten om de boekhouding in te richten en bij te werken. Ook als onze klanten bellen met een boekhoudkundige vraag, krijgen ze Rais aan de telefoon.
In haar vrije tijd doet Rais graag aan salsa dansen 💃🏼 (en dat kan ze ook nog eens hartstikke goed) en doet ze leuke dingen met haar twee stoere zoons.

Nieuw collega en actief bekertjes! – Actief Volg #44

We zijn druk bezig met het aanbod van nieuwe woningen en bedrijfspanden! Hou Funda goed in de gaten.

Woning laten taxeren? Of heb je de woning van je dromen gevonden en wil je de waarde weten voor bijvoorbeeld een hypotheek of verzekering? Wij helpen je graag!! Voor €550,- doen wij een taxatie van de hoogste kwaliteit!

Suzanne op de kast gejaagd – Actief volg #43

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!