Ons aanbod

AANBOD

Actief dagelijks

Benieuwd wat we allemaal doen en krijg je niet genoeg van ons? Bekijk het allemaal op Actief dagelijks.

Dinsdag = vergaderdag bij ons op kantoor. Nouja, dag, meer vergader uur.⏰ We hebben genoeg op de planning vandaag dus kom maar door met 👉🏻 ☕️. Op de planning;
Meeting op kantoor voor onze dienst “Vastgoedcoach&Platform”, Plannen uitwerken voor Actief Academie 🧐en Flintstraat 29 ontwikkelingen.
#actiefnl #vastgoed #coach #nieuwbouw #ActiefAcademie #realestate #teammeeting #office #dekantoorhondenmissennog #Joep #Coco

Wellicht heb je onze stories of de stories van @myrthe.de.groot gevolgd en daarop gezien dat je je kunt aanmelden voor de eerste online vastgoedtraining “Beleggen in vastgoed – de basis”! 🥳.
.
De eerste aanmeldingen zijn al binnen maar omdat er zoveel vraag was, hebben we een extra collega bereid gevonden te helpen tijdens de trainingsweek en hebben we nu 50 plekken beschikbaar in plaats van 35! 🙌🏻.
.
Hoe je je kunt aanmelden? 👉🏻 Via de link in onze bio kom je op onze site. Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor deze onlinetraining. De training kost €349,- en staat vanaf 29 februari online! 🎉.
.
De training is verdeeld over 5 lesdagen en je krijgt ongeveer 3 uur aan beeldmateriaal. 🖥 Geen tijd om dit in 5 dagen te volgen? No worries! De training blijft een maand online staan vanaf het moment dat we starten op 29 februari 💁🏼‍♀️.
.
Welke onderwerpen aan bod komen staat uitgelegd op onze site onder het kopje ‘Trainingen’. Nog makkelijker; even op de link klikken dus in onze bio 😌

Vlog #62 !

Zoals beloofd: meer info over Actief – Academie! 💬 Eén van de drie nieuwe afdelingen binnen ons bedrijf. Dit is de afdeling waar onze vastgoedtrainingen onder vallen. 🖥🏙.
.
Binnenkort gaan namelijk de eerste online én offline vastgoedtrainingen van start, gegeven door oa. @myrthe.de.groot. Iets waar wij ENORM naar uitkijken! 🙌🏻.
.
Inschrijving 👉🏻 Vanaf ‪20 januari‬ kun je je inschrijven voor de allereerste training! Deze zal medio maart plaatsvinden. De onlinetrainingen zijn al eerder te volgen.
Voor wie zijn deze trainingen geschikt? 👉🏻 Deze eerste training is eigenlijk voor iedereen die meer wil leren over #beleggen in #vastgoed. Overweeg je vastgoed aan te kopen? Of heb je al vastgoed? Dan is deze training zeker geschikt voor je! Ook zal deze training bij diegene passen die meer willen leren over ‘de basis van vastgoed’. Tijdens deze trainingen werken we samen met oa. onze partner Dirkzwager en een accountant zodat je leert van de crème de la crème van “vastgoedland”.🙌🏻💁🏼‍♀️.
.
We gaan naast deze training nog veel meer trainingen geven bij Actief – Academie dus als deze training niet voor jou is ; wees niet getreurd er volgen meer!
Binnenkort meer over de locatie en prijzen voor de trainingen! 😁 #training #cursus #online #offline #realestate #realtor #Actiefnl #acedemie #investment

Vlog #61

Zoals al een beetje verklapt in voorgaande posts is ons bedrijfsconcept aangescherpt en lees je in de komende drie posts welke richtingen wij nou precies in gaan slaan! 🙅🏼‍♀️ Ons nieuwe concept is onderverdeeld in drie concepten:
1. De Actief-omgeving met alle hulp: het Actief – Platform.

2. De trainingen over vastgoed: Actief – Academie.

3. De “hulp” in de vorm van dienstverlening: Actief – Dienstverlening. .

Voor wie denkt: ‘Que’? 🧐 Hier het Actief Platform alvast samengevat!.
.
Met Actief – Platform maken wij het voor beleggers mogelijk om zelf, online vastgoed te beheren met hulp van een volledige vastgoedorganisatie. Maar ook de belegger in spè kan lid worden van Actief – Platform ; hij/zij krijgt namelijk een vastgoedcoach die helpt met alles waar je vragen over hebt als je begint met beleggen. Daarnaast vind je er allerlei interessante artikelen over vastgoed, nieuwsberichten, kun je er rendementsberekeningen uitvoeren én kom je in aanraking met andere beleggers en beleggers in spè. .
De instap is vanaf €45,00 per maand voor bijna iedereen haalbaar en door de laagdrempelige look-and-feel kun je zelf aan de slag met bijvoorbeeld factureren en meldingen aanmaken. 💁🏻‍♂️ (als je al vastgoed hebt dus).
.
Het Actief-Platfom is een plek waar je je hele portefeuille zelf kunt beheren met behulp van jouw vastgoedcoach en het hele team van Actief. Op deze manier is een externe beheerder niet meer nodig terwijl je er zelf haast geen werk aan hebt. Klinkt ideaal toch? … Is het ook 😌.
.
In het Actief – Platform krijg je een eigen vastgoedcoach die jou helpt. De hulp kan variëren van het adviseren over allerlei onderwerpen tot het laten opstellen van een huurovereenkomst door onze juristen. Ook kan de coach helpen zoeken naar een passende aankoop, de financiële situatie in kaart brengen, kortom: alles waar jij als belegger in vastgoed (ook in spè) tegen aanloopt.
.
En wil je als belegger komen flexwerken bij ons op het kantoor van Actief? Dit kan! 🤩Maandelijkse Actief borrels met leuke interessante gastsprekers? Ook dit zit erbij in 🍸.
.
Je hoort snel van ons wanneer het Actief Platform gelanceerd wordt! 👏🏻

First things first: Happy new year iedereen! 🥂✨ Nu de oliebollen op zijn, de champagne flessen leeg en het vuurwerk afgestoken is, zijn wij weer fris&fruitig om te focussen op ons kantoor en verder te gaan met ons nieuwe concept 💪🏻 .
.
De vastgoedtrainingen zijn daar onderdeel van: vanaf eind januari kun je je inschrijven voor de eerste vastgoedtrainingen die wij gaan geven! YES! Je kunt deze training als een cursus zien die gaat over de basis van beleggen in vastgoed, gegeven door @myrthe.de.groot 💁🏼‍♀️.
.
Wat gaan we zoal bespreken? We behandelen onderwerpen zoals: wat voor type vastgoed koop je? Waar let je op? Hoe financier je? Welke risico’s loop je en hoe zit het fiscaal? 🧐 Myrthe leert je samen met het team van Actief en onze nieuwe samenwerkingspartners alles wat je nodig hebt om goed te kunnen beginnen met beleggen in vastgoed én om jouw bestaande portefeuille te optimaliseren.
Wat krijg je? Een online cursus met beeldmateriaal om te bestuderen, een e-book met alle lesstof, challenges + opdrachten én een live Q&A waarin je al jouw vragen kunt stellen! 💬 Ook word je deel van een superleuk netwerk van gelijkgestemden die samen met jou de training gaan volgen. Liever een training “in het echt”? Dat kan ook want we gaan de training ook offline geven, hierover 🔜 meer!.
.
Houd de Instagram stories van @myrthe.de.groot goed in de gaten de komende periode, ze gaat er namelijk nog veel meer over vertellen! Hopelijk zien we elkaar snel! 🙌🏻 #HappyNewYear #Vastgoedtraining #newthingsarecoming #cursus #howto #Actiefnl

Actief volg #60

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!