Ons aanbod

AANBOD
TIP Open nu je eigen Actief omgeving Dit wil ik

Actief dagelijks

Benieuwd wat we allemaal doen en krijg je niet genoeg van ons? Bekijk het allemaal op Actief dagelijks.

Team klantenservice

Open middag en participia #vlog 49

Met trots kunnen wij zeggen dat De Flint definitief 100% verhuurd is! Dat is natuurlijk een ‘Cheers’ waard. 🥂 En dat komt goed uit, want het is vandaag vrijdag. 😌 Bij De Flint zijn ze druk bezig om de laatste studio’s te kunnen opleveren maar ook de huurders in het laatste op te leveren deel zitten er over een aantal weken in. 🙌🏻 Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op en wij willen alle (toekomstige) bewoners ontzettend veel woonplezier wensen!

Wij verwelkomen: onze nieuwe OP EN TOP Actief groene dienblad (waar momenteel heerlijke vrijdagmiddaghapjes van af worden gegeten). You can’t blame us 😌 Geniet van jullie weekend! 🥂

In hartje Klazienaveen met uitzicht op ’t Schip wordt er gestart met de bouw van een 7- tal moderne appartementen verdeeld over 4 verdiepingen, door Berens Vastgoedmanagement en Beheer BV. Wij zijn trots weer de verkoop mogen te verzorgen van een prachtig nieuwbouwproject!

Prijzen vanaf €207.500,- v.o.n.
Bent u geïnteresseerd en benieuwd naar alle mogelijkheden? U bent 11 oktober van harte welkom op de Verkoopavond van 18:00 tot 20:30 bij Borghuis Keukens, Mizar 12 te Klazienaveen.

 

EEN LETTERLIJKE SHIT DAG – ACTIEF VLOG #54

Team Financieel helpt met alles wat met geld te maken heeft. Van (her)financieren tot boekhouden en alles daar tussenin. 💁🏻‍♂️ Doordat onze collega’s alleen maar voor vastgoed eigenaren werken, weten ze alle ins en outs en kunnen ze iedere vastgoedeigenaar helpen! ✔️

👆🏻Erwin is verantwoordelijk voor commercieel management vanuit Team Mensen bij onze klanten. 🙋🏼‍♂️Hij zorgt voor alle commerciële zaken die met vastgoed te maken hebben zoals het onderhouden van de contacten met huurders, het maken van huurlijsten, het in de gaten houden van debiteurenstanden etc. Kortom; hij zorgt dat de portefeuilles van onze klanten “lekker lopen”. Erwin werkt bijna fulltime op locatie bij onze klanten dus je vindt hem bij ons nagenoeg nooit op kantoor maar bij onze klanten des te meer!

Stel je voor, een belegger koopt een winkelcentrum (of jij zelf😌). Je kunt je voorstellen dat er bij het beheren van zo’n grote klus veel komt kijken! 🏙 Zo moet het winkelcentrum op veel technische vlakken natuurlijk veilig zijn én blijven, is het van belang dat het winkelcentrum gevuld is met leuke huurders én dat alle financiële zaken zoals het betalen van huur, netjes geregeld zijn. Om deze processen zo soepel mogelijk te laten verlopen kun je gebruik maken van ons Vastgoedmanagement team! Dit team bestaat uit Technisch management, Commercieel management en Financieel management die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. 🔜 Deze week en volgende week meer over wie deze teams zijn wat deze precies inhouden!

 

NIEUWE ONDERNEMERS IN EMMEN – ACTIEF VLOG #53

Maak kennis met ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!