fbpx

Klusteam

Kunnen wij het maken?!
Nou en o... vaak wel 😉

Bij Actief is er een klusteam beschikbaar speciaal voor onze leden!

Als lid van Actief kan je het klusteam dan ook zien als jouw eigen klusteam. Ze ondersteunen je bij het uitvoeren van reparaties en renovaties.
Je kunt ze inschakelen voor bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe keuken, het leggen van een nieuwe vloer of het afhangen van de deur.
Naast klussen helpen ze je ook met het onderhoud van je vastgoed! Zijn er bijvoorbeeld gezamenlijke ruimtes die schoongehouden moeten worden? Of moeten de ramen eens in de zoveel tijd gewassen worden? Schakel het klusteam in!
Ook voor tuinonderhoud zoals het maaien van het gras of het verwijderen van onkruid draait ons klusteam zijn hand niet om! Ben je benieuwd of het klusteam jou kan helpen? Laat het ons weten!
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/04/Prijslijst-5.png

Veelgestelde vragen

Werkt het klusteam in heel Nederland?

Yes! We hebben natuurlijk geen onbeperkte mankracht dus we kunnen niet overal tegelijk zijn maar je kunt ons door het hele land vinden.

Werkt het klusteam alleen aan woningen of ook aan bedrijfsmatig vastgoed?

Als er iets te klussen of te onderhouden is, zijn wij van de partij! Of het nou een woning , een winkel of een kantoorpand is.

Doen jullie alle klussen zelf of gebruiken jullie onderaannemers?

In principe doen wij alles zelf maar je kunt soms de toppers van o.a. Toolbox tegenkomen! Zij helpen ons met bijvoorbeeld het groen onderhoud en het schoonhouden van containeropstelplaatsen etc. Wij werken graag met partijen die mensen helpen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanzelfsprekend houden wij hier wel rekening met de wensen van onze opdrachtgever.

Bekijk hier alle voordelen aan
het lidmaatschap van Actief

https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/04/Lidmaatschappen.png