Veelgestelde vragen

Je kunt je gratis aanmelden bij ons. Download de Actief app in de App store of in Google Play en log in. Zo ben je meteen onderdeel van het netwerk!

Je kunt de masterclasses van Actief overal kijken, als er maar een telefoon, laptop of computer in de buurt is. Selecteer via de Actief App een masterclass naar keuze en kijken maar!

Onze studiedagen zijn afgestemd op kennisniveau. De ene keer hebben we een algemeen thema en leggen we bijvoorbeeld uit hoe je kunt beginnen met beleggen in vastgoed. De andere keer gaan we dieper in op bijvoorbeeld juridische of fiscale onderwerpen. Onze studiedagen zijn dus voor zowel professionals als beginners.

Wij organiseren meerdere studiedagen, (regio)bijeenkomsten en natuurlijk onze jaarlijkse Actief borrel. Je vindt ons jaarprogramma in onze Agenda in de app of op de website.

Via de website van Actief kan je je meteen aanmelden als Vriend van Actief. Je vindt het op de homepagina, klik op de groene knop: Word Vriend van Actief, afrekenen en geniet van alle voordelen die hieraan verbonden zitten! Meer weten over alle voordelen? Plan dan een vrijblijvend gesprek in met ons, deze knop vind je naast de aanmeldknop.

Vrienden van Actief dragen ons en alle gratis content een warm hart toe en maken gebruik van onze vele voordelen. Zo kunnen vrienden van Actief met 50% korting naar onze bijeenkomsten en studiedagen, krijgen zij als allereerste toegang tot exclusief aanbod en ontvangen ze het Actief magazine en het jaarlijkse begrippenboekje.

De app is te downloaden in de App store of in Google Play. Ook kun je via onze homepagina op de website meteen de app downloaden.

De toegang tot de Actief App is inderdaad helemaal gratis. Je kunt er ook voor kiezen om vriend van Actief te worden. Vrienden betalen een jaarlijkse bijdrage.  


Als gratis gebruiker van de app zie je bijna alles wat de Vrienden van Actief ook zien. Vrienden van Actief krijgen namelijk éxtra voordeel. Zo krijgen ze als eerste toegang tot het aanbod en ontvangen ze korting op onze bijeenkomsten en studiedagen. Als je van plan bent om naar meer dan 2 van onze evenementen te komen, dan is Vriend van Actief worden ook nog eens voordelig voor je portemonnee. Ook ontvangen de vrienden van Actief ons magazine en begrippenboekje. 

Je kunt je aanmelden voor bijeenkomsten, studiedagen en borrels maar je vindt er ook actueel vastgoednieuws, een rendementsberekeningstool, verschillende voorbeelddocumenten (zoals huurovereenkomsten en voorbeeldbrieven), masterclasses, aanbod, voordeel bij aangesloten bedrijven én je vind er natuurlijk ons gehele netwerk. Zie dat als een soort van Facebook voor mensen die iets met vastgoed hebben. 


© 2023 Alle rechten voorbehouden.