Webinar: de (mogelijke) wijzigingen in Box III

Tijdens dit webinar gaan we in gesprek met Tjarko Denekamp van ABN AMRO over de mogelijke wijzigingen die ons te wachten staan in Box III. 
Tjarko Denekamp studeerde Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is daarna als Estate Planner aan de slag gegaan bij ABN AMRO MeesPierson. Momenteel is hij werkzaam als Expert Vermogensplanning binnen de bank. De thema’s Schenken & Erven en Wonen zijn de voornaamste aandachtsgebieden van Tjarko dus we weten zeker dat hij dé man is om ons uit te leggen wat we kunnen verwachten en wat we er zelf aan kunnen doen. 

We behandelen vragen als:

  • Wat gaat er nu precies wijzigen en welke invloed heeft dat op beleggers? 
  • Is het slimmer om over te brengen naar Box II?
  • Hoeveel belasting moet ik straks gaan betalen en blijft het dan wel haalbaar?

En omdat het live is, is er ook voldoende ruimte voor het beantwoorden van vragen uit het publiek.


We beginnen om 10.30u en het duurt ongeveer een uur. 
Dit webinar is een bepaalde tijd terug te kijken dus als je er niet live bij kunt zijn, kan het toch nuttig zijn je aan te melden. 


Webinar: de (mogelijke) wijzigingen in Box III
01 February. 2023
10:30
In de Actief App
Meld je hier aan

Wat er over ons gezegd wordt

B. Nuytinck

Ik was al een tijdje opzoek om een pand/combipand te kopen. Via Actief heb ik veel interessante panden gezien en heb ik uiteindelijk precies gevonden waar ik naar opzoek was. Ik ben goed geholpen en blij met de aankoop.

F. Winkler

ia Actief heb ik een ruim combinatiepand in hartje Meppel kunnen aankopen wat aan veel van mijn wensen voldeed. De factor is gunstig en het pand is karakteristiek, dus al met al een erg goede eerste aankoop waar ik nog steeds erg blij mee ben. Ik zeg op naar de volgende aankoop

L. Brizzi

Het netwerk is erg nuttig en praktisch. Vooral de concrete projecten (aankoop) die regelmatig voorbijkomen waarbij de leden flink wat voordeel en voorsprong hebben ten opzichte van niet-leden, dankzij de connecties en het voorwerk van de mensen van Actief.

Word vriend van Actief.

Draag jij ons en alle gratis content een warm hart toe en wil je zelf profiteren van nog meer voordeel?

© 2023 Alle rechten voorbehouden.