PROVADA

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland en uiteraard is Actief er dit jaar ook weer bij. 
Je vindt ons in stand 11-29. 
Wij zorgen weer voor het eten, drinken én een leuk programma. 
Vanzelfsprekend zijn er ook weer diverse aangesloten bedrijven aanwezig dus het belooft weer een fantastische editie te worden. 

Voel je vrij jouw afspraken in onze stand te plannen, daar zijn we een netwerk voor! 
En ja; ook dan voorzien we je graag van een hapje en een drankje. 

Tot dan! 

PROVADA
13 June. 2023
10:00
RAI Amsterdam

Wat er over ons gezegd wordt

K. van Mil

Ik ben nog niet zo lang lid van Actief en heb dus (nog) geen aankoop gedaan. Ik heb tot nu toe al ontzettend veel geleerd via het platform van Actief. Ik heb alle lesvideo’s en masterclasses bekeken. In normale mensentaal wordt heel begrijpelijk uitgelegd wat relevant is. Daarnaast vind ik het fijn dat je via het platform op de hoogte gehouden wordt van de actuele ontwikkelingen.

P. den Hertog

Via Actief kocht ik een woning aan. Ik werd goed geholpen met o.a. een rendementsberekening en kon snel schakelen. Na de onderhandeling over de prijs heeft Actief mij ook geholpen met aan een notaris voor de koopovereenkomst en het passeren. Ik ben nog steeds blij met de deal!

R. Schieving

Het traject was een enorm fijne start aan ons vastgoed avontuur. De groep vulde elkaar fijn aan en het was een goede motivatie om samen te leren. Een echte stok achter de deur! Daarnaast was het ook gewoon super gezellig om meer leden van Actief te leren kennen.

Word vriend van Actief.

Draag jij ons en alle gratis content een warm hart toe en wil je zelf profiteren van nog meer voordeel?

© 2023 Alle rechten voorbehouden.