Cursusdag: De basis van beleggen in vastgoed

Bij Actief lanceren we in 2023 onze Actief Academie met o.a. diverse offline cursussen.  “Beleggen in vastgoed I: de basis van beleggen in vastgoed” is de eerste cursus die je kunt volgen en de kaartverkoop is nu gestart. 

De cursus wordt gegeven door o.a.
- Myrthe de Groot (Actief)
- Edwin de Witte (Partner, KroeseWevers)
- Tjarko Denekamp (Expert Vermogensplanning bij ABN Amro)
- Bastiaan Breugem (Commercieel Directeur Financieringsgilde)

Tijdens deze dag leer je van Tjarko Denekamp van ABN Amro over vermogensbeheer en wat slimme keuzes kunnen zijn in jouw situatie. Edwin de
Witte van Moore sluit daarbij aan op de fiscaliteit. Wat is er in 2023 bijvoorbeeld mogelijk als vastgoedbelegger en hoe zorg je ervoor dat je het fiscaal slim regelt? Verder staan we stil bij diverse types beleggingsvastgoed en praten we met ervaren beleggers over de voor- en nadelen van ieder type. Bastiaan van Breugem en Marc van der Poel van Financieringsgilde vertellen je alles over de kansen en verwachtingen op de financieringsmarkt en alsof dat niet genoeg is sluiten we de dag af met 2 aankoop-experts die hun praktijkkennis graag delen. Na het succesvol doorlopen van deze dag ontvang je van ons het certificaat: “Beleggen in vastgoed I: de basis van beleggen in vastgoed”.


Voor wie is de cursus geschikt?

- vastgoedbeleggers (beginnend en gevorderd)
- vastgoedmanagers
- vastgoedbeheerders
- accountmanagers
- projectleiders
- etc.

De cursus is vooral geschikt voor mensen die hun kennis willen opfrissen of een goed begin willen maken. Het maakt daarbij niet uit of je werkzaam bent in de vastgoedbranche of bijvoorbeeld particulier belegger bent. We hebben er voor gezorgd dat deze cursus voor iedereen te volgen is.

Locatie en Programma
Deze offline studiedag vindt plaats in Wildlands Adventure Zoo (Emmen).

Tijdstip: 11:00 - 17:00 uur

Programma:
11:00 - 12:30 uur - Jouw opties & fiscaliteit
13:00 - 14:00 uur - Soorten vastgoed
14:00 - 15:00 uur - Financieren
15:30 - 16:30 uur - Het aankopen van vastgoed: tips van de pro’s.

Kosten: 550,- euro (inclusief BTW)

Je kunt met korting logeren in het naastgelegen Fletcher hotel dus neem gerust je gezin mee!

Let op: 

  • Als je Vriend van Actief  bent kun je met 50% naar onze evenementen. Gebruik de kortingscode VRIENDVANACTIEF om je korting te claimen.
  • Er zijn maximaal 30 plekken beschikbaar voor deze dag. Vol=Vol.
Cursusdag: De basis van beleggen in vastgoed
25 January. 2023
11:00
Wildlands
Koop hier je kaart

Wat er over ons gezegd wordt

R. Turuc

In april 2020 ben ik onderdeel geworden van het netwerk van Actief, afgelopen 2,5 jaar heb ik enorm veel begeleiding gehad van Actief en voornamelijk Myrthe, ze staat altijd klaar. Ik ben enorm gegroeid obv kennis opdoen met vastgoed, met name dankzij de trainingen en masterclasses! Dankje wel Actief, Myrthe en team!

L. Peters

Het Actief magazine is erg leuk om te lezen! Met name duurzame projecten vind ik interessant en die kwam ik in de laatste editie ook tegen. Het is geen saai vakblad maar toch erg leerzaam. De persoonlijke verhalen, afgewisseld met updates uit de vastgoedwereld maken dit magazine iedere keer weer een blij moment als ie op de mat valt.

B. Nuytinck

Ik was al een tijdje opzoek om een pand/combipand te kopen. Via Actief heb ik veel interessante panden gezien en heb ik uiteindelijk precies gevonden waar ik naar opzoek was. Ik ben goed geholpen en blij met de aankoop.

Word vriend van Actief.

Draag jij ons en alle gratis content een warm hart toe en wil je zelf profiteren van nog meer voordeel?

© 2023 Alle rechten voorbehouden.