Wie zijn we?

Actief is het snelstgroeiende netwerk van vastgoedbeleggers van Nederland. Op dit moment (medio mei 2021) zijn er meer dan 3000 leden. Deze leden zijn vastgoedbelegger of willen dit op korte termijn worden.

Onze leden worden bijgestaan door onze vastgoedcoaches middels telefoon, app, chat en mail. Onze coaches kun je zien als een soort businesscoach maar dan voor vastgoed. Zij helpen onze leden met het succesvol beleggen in vastgoed; denk aan het uitzetten van een aankoopopdracht tot het checken van een rendementsberekening of bijvoorbeeld het laten opstellen van een taxatierapport of huurovereenkomst. 

Daarnaast bieden wij onze leden toegang tot ons online platform, hier kunnen leden openbaar vragen stellen, met elkaar praten en meer. Op dit platform zijn onze eigen collega’s ook actief 😏 om de leden te helpen of ze te verwijzen naar passende samenwerkingspartners. Actief upload maandelijks een Masterclass op het platform waarbij we in gesprek gaan met een expert uit een bepaald vakgebied of bijvoorbeeld een ervaren, inspirerende vastgoedbelegger.

actief-teamleden
Actief

Wij helpen vastgoedbeleggers (in spé) succesvol beleggen in vastgoed.

25400

Leden
and counting

165350

Fanatieke
Vastgoedvolgers

1400000

uniek bereik
per maand

actief-myrthe-de-groot
Myrthe de Groot

Met het CollActief creeëren we voordeel voor onze leden, onze partners en onze community.

Alle andere Actief-iteiten.

We organiseren minimaal 4x per jaar een BeleggerBorrel (op dit moment online) waar onze leden elkaar ook kunnen treffen, dit zijn normaal gesproken borrels op een mooie locatie waarbij het met name draait om een gezellige middag/avond met veel mogelijkheid tot netwerken. 

Verder nemen wij maandelijks een goed beluisterde podcast op over vastgoed (zoek Koop je Rijk op de diverse platforms), praten we iedere vrijdag om 14.00u op Clubhouse over vastgoed (met diverse topsporters, BN’ers en vele anderen als deelnemers en luisteraars) en zijn wij zeer aanwezig op de diverse sociale media. Zo hebben wij ruim 5000 volgers op Instagram bij Actief en Myrthe zelf heeft er nog eens bijna 12.000. Daarnaast geven we jaarlijks ons (offline) Groene Boekje uit welke je kunt zien als een naslagwerk op het gebied van beleggen in vastgoed én ontvangen onze leden jaarlijks de Actief Glossy met de toepasselijke naam: ACTIEF, die we heel bescheiden, vergelijken met bladen als LINDA. maar dan voor vastgoedbeleggers. 

Wie is de eigenaar?

Myrthe is ‘het gezicht’ van Actief en heeft met haar ruim 11.500 volgers op Instagram tevens een zeer groot bereik. Onlangs schreef zij de bestseller Koop je Rijk over beleggen in vastgoed. Myrthe en Actief krijgen veel aandacht van diverse media, zo kun je over ons gelezen hebben in: het ADLINDABeau MondeVivaWorkjuice&C, Harpers Bazaar en nog veel meer. Myrthe heeft tevens een maandelijkse column op Intermediair en is een graag gehoorde gast in diverse podcasts. 

CollActief in een notendop

Wij bieden een aantal partners de kans om dé go-to partij te worden voor alle leden en volgers van Actief waarbij het een voorwaarde is dat onze leden op de één of andere manier voordeel krijgen omdat ze lid zijn van Actief.

Uniek

Wij promoten onze partners op een unieke manier. Wij geloven dat marketing geen verkooppraatje moet zijn maar een beleving.

Doelgericht

Er is geen enkele manier om jouw product of dienst beter te targeten. Onze leden zijn vastgoedbelegger of willen dit op korte termijn worden.

Win-Win

Netwerk alles is. Met het CollActief creeëren we een netwerk met voordeel voor iedereen. Onze leden, onze partners, onze dienstverlening en onze community. 

Wat is het CollActief?

Zoals de naam wellicht al deed vermoeden, starten wij met een collectief voor Actief-ledenWij krijgen dagelijks vragen van onze leden over of we partijen kunnen aanraden. Dit gaat van verzekeringen tot aannemers en alles er om heen. Maar los van het aanraden van diverse partijen, willen wij onze leden graag nog meer voordeel bieden. Wij bieden daarom een aantal partners de kans om dé go-to partij te worden voor alle leden en volgers van Actief waarbij het een voorwaarde is dat onze leden op de één of andere manier voordeel krijgen omdat ze lid zijn van Actief. Dit kan in de vorm van een gratis eerste gesprek of bijvoorbeeld een korting op de dienstverlening, hier zijn we flexibel in en in goed overleg komen we hier altijd uit. 

Omdat wij vanuit een ‘helpende/coachende rol’ acteren richting onze leden, vertrouwen ze nagenoeg blind op wat wij aanraden. Hierom vinden wij het een voorwaarde dat onze partners bij een klanttevredenheidsonderzoek minimaal 3 van de 5 sterren behalen. Wij voeren dit onderzoek uit middels steekproefsgewijze gesprekken vanuit onze vastgoedcoaches en een online enquete. 

Hoe werkt het?
 1. Je meldt je bedrijf aan;
 2. We kijken samen wat een mooi leden-voordeel zou kunnen zijn die jullie kunnen bieden;
 3. Je maakt een keuze voor welk partnerlevel je wilt gaan;
 4. Je betaalt als partner per lid/lead per jaar waarbij wij op de startdatum vaststellen hoeveel leden wij op dat moment hebben, Onze social media en website bezoekers krijg je er dus ‘gratis’ bij;
 5. Onze groei werkt in jouw voordeel: Onze community groeit heel snel wat inhoudt dat jouw bedrijf een jaar lang een groeiend bereik heeft zonder extra kosten. 😁
_DSC2201
Onze groei werkt in jouw voordeel

Onze community groeit heel snel wat inhoudt dat jouw bedrijf een jaar lang een groeiend bereik heeft zonder extra kosten.

InActief

Maar tóch aanwezig
 • Vermelding als partner op onze website
 • Vastgoedcoaches raden jullie product aan
max. 10 per jaar

HyperActief

Hetzelfde als Actief met extra..
 • 3 x per jaar benoeming op de instagram van Actief in de vorm van een vaste post en een story
 • 1 pagina advertorial in zowel ons Groene boekje als onze Glossy
 • Opname van een masterclass over een onderwerp met jullie als expert (jaarlijks)
 • Logo vermelding op beursstands van beurzen waar wij zelf staan zoals Provada
 • Opname van een podcast over een onderwerp met jullie als expert
 • Logo onder onze wekelijkse updates (verstuurd naar alle leden)
 • Een voorstel-mail aan alle leden die 100% over jullie gaat
 • 3 LinkedIn posts per jaar
 • 1 x per jaar een benoeming op Myrthe's instagram (12.5k volgers met hoog betrokkenheidspercentage)
 • 1 x per kwartaal een Wist-je-datje over jullie bedrijf in vorm van een ludieke mailing of social post
 • Tijdens iedere BeleggerBorrel een stand/banner en er mag gratis een vertegenwoordiger van jullie bedrijf aanwezig zijn.

Actief

Hetzelfde als Inactief met extra..
 • Partner-inlog op het platform waardoor we jullie kunnen taggen en leden kunnen doorverwijzen
 • Logo vermelding in ons Groene boekje en onze Glossy
 • 1 x per jaar een themasessie op Clubhouse waarbij we ± 1,5 uur praten over een onderwerp met jullie als expert
 • 1 x per jaar benoeming op de instagram van Actief in de vorm van een vaste post en een story
 • Tijdens iedere BeleggerBorrel mag er gratis een vertegenwoordiger van jullie bedrijf aanwezig zijn.

Meteen inschrijven of meer weten over het CollActief?

Wij vertellen je graag meer over het collactief en kunnen je een (digitale) brochure sturen met alle informatie.