fbpx

Aan- en verkoop + verhuur

Aan- en verkoop
& verhuur

Door een groot netwerk altijd de de beste deal

Actief werkt al jaren uitsluitend voor vastgoedbeleggers waardoor wij een groot netwerk hebben opgebouwd. Wij specialiseren ons in de aan- en verkoop van portefeuilles (zowel woningen als bedrijfsmatig).
Daarnaast richten wij ons op de verhuur van winkels en woningen. Wij doen de verhuur voor verschillende winkelcentra waardoor wij een netwerk van retailers op hebben gebouwd. Tevens hebben wij een groot bestand ingeschreven woningzoekenden waardoor wij meestal heel snel kunnen verhuren.

Het aanbod van onze beleggers

Verkoop

Bij ons beslis jij hoe we jouw pand verkopen.
Heb je geen behoefte aan onze begeleiding of ons netwerk? Geen probleem! Meld dan jouw pand aan op Funda via Actief. Wij overleggen met jou hoe het pand gepresenteerd mag worden en onze makelaar kijkt over jouw schouder mee of alles goed gaat, wij verwerken de interesse en sturen jou dagelijks een update van de geïnteresseerden zodat je zelf kunt bezichtigen en onderhandelen.
Wil je dat wij voor je aan de slag gaan? Dat doen we het liefst! We brengen jouw pand mooi in beeld en gaan meteen aan de slag met het zoeken van een huurder/koper/passende aankoop. We heten niet voor niks Actief; we wachten namelijk niet af tot geïnteresseerden zich bij ons melden maar we schakelen meteen ons netwerk in om een passende partij te vinden. Klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9.4.
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/07/Prijslijst-Verkoop.png
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/07/Prijslijst-Aankoop-2.png

Aankoop

Ben jij op zoek naar een beleggingspand maar kun je wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door ons grote netwerk zijn wij meestal in staat een deal voor jou te vinden die je niet zelf ook wel op Funda had gevonden. Wij bespreken met jou waar je naar op zoek bent en gaan vervolgens binnen ons netwerk op zoek naar een passende deal. We garanderen geen gouden bergen want de markt is momenteel gewoon lastig maar ervaring leert dat we bijna altijd dé belegging voor jou kunnen vinden.
Je krijgt een vast aanspreekpunt die jou op de hoogte houdt van de vorderingen en uiteindelijk, als je het fijn vindt, ook de onderhandelingen namens jou doet. We helpen je tot en met de notaris dus jij hoeft je nergens zorgen om te maken. Omdat al onze leden en klanten andere wensen hebben, is een aankooptraject meestal maatwerk maar als richtlijn kun je qua courtage rekening houden met ongeveer 1,5% van de gerealiseerde koopprijs.

Verhuur

Staat jouw pand leeg of heeft de huurder opgezegd? Wij helpen je graag met de verhuur. We kunnen je helpen met ieder type verhuur maar we zijn gespecialiseerd in woningen (met name grote projecten) en winkelruimtes. Geen uitdaging is ons te gek! Wij heten niet voor niets Actief; we gaan niet wachten tot de huurders zich bij ons melden maar we gaan zelf op zoek naar een huurder die past bij jouw pand! Onze "verhuurklanten" beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9.8 en daar zijn we trots op!
Wil jij zelf graag de verhuur doen maar wil je wél graag jouw pand op Funda plaatsen? Ook dat kan!
Jij zorgt voor de presentatie en wij plaatsen het voor je op Funda. Vervolgens zetten we alle geïnteresseerden aan je door zodat jij kunt bezichtigen en onderhandelen.
https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/07/Prijslijst-Verhuur.png

Veelgestelde vragen

Hoe werkt dat zelf op Funda plaatsen precies?

Heel simpel:

  • Jij geeft aan welk pand je op Funda wilt plaatsen
  • Wij leveren aan welke gegevens we daar voor nodig hebben
  • Onze makelaar checkt alles wat je aanlevert
  • Wij plaatsen voor jou het pand op Funda
  • Alle reacties zetten we dagelijks aan je door zodat je zelf bezichtigingen kunt plannen etc.
  • Als het pand verhuurd of verkocht is , geef jij dit aan en halen wij het pand van Funda

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verkopen jullie ook 'losse' woningen of bedrijfspanden?

Natuurlijk! Zolang jij een vastgoedbelegger bent, werken wij voor jou.
We hebben ons gespecialiseerd in het aan- en verkopen van (grotere) portefeuilles maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet kunnen bemiddelen bij de verkoop van 1 woning of bedrijfsruimte.

Neem gerust contact met ons op en we leggen uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Kan ik als lid van Actief ook via het Platform verkopen?

Echt wel! Als jij HyperActief lid bent , kun je via het Platform jouw panden te koop aanbieden. Wij vragen hiervoor geen kosten en jouw vastgoedcoach helpt je graag met het aanmelden!

Bekijk hier alle voordelen aan
het lidmaatschap van Actief

https://actief.nl/wp-content/uploads/2020/04/Lidmaatschappen.png