Gespecialiseerd in het begeleiden van professionals in de sportwereld.

Als sporter wil je na je carrière graag door kunnen leven zoals je nu gewend bent. Vastgoed is een stabiele en slimme manier om dit te bereiken . Bij Actief hebben we coaches die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van topsporters en hun zaakwaarnemers.

Financiële begeleiding

We horen vaak dat sporters die in het buitenland actief zijn geen of moeilijk aanvullende financiering kunnen krijgen. Deze ervaring delen wij niet. Wij werken samen met financiële partners die gespecialiseerd zijn in en ervaring hebben met dergelijke situaties en je kunnen helpen met financiële begeleiding, ook als je (tijdelijk) in het buitenland woont.

Een passende vastgoedportefeuille

Afhankelijk van wat jouw doelen zijn en welk deel van je vermogen je wilt beleggen in vastgoed, helpen wij je dit te realiseren. Onze coaches brengen je o.a. in contact met financiers en helpen jou en je zaakwaarnemer met alle vragen. Met onze aanvullende dienstverlening kunnen we je ook helpen met het aankopen van vastgoed.

Korte opsomming

We beleggen niet voor jou, maar met jou zonder dat het je te veel tijd kost.

Zorg voor een stabiele inkomensstroom na je professionele sportcarrière. 

Werk samen met een coach die weet welke stappen je kunt zetten en ervaring heeft met sporters, ook vanuit het buitenland.

Groot netwerk waardoor we goede aankopen voor je kunnen doen

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie het vastgoed ook beheren?

Wij doen geen volledig beheer maar kunnen je wel uitleggen hoe je met heel weinig moeite zelf je vastgoed kunt beheren. Of dit bijvoorbeeld kunt laten doen door familie of vrienden. Op die manier houd je zelf grip op je geld. 

Waar vinden jullie aanbod en hoe verschilt dat van 'dealsourcers'?

Door ons grote netwerk vinden wij bijna altijd passend aanbod voor je. Soms duurt het even maar het lukt nagenoeg altijd. Van oudsher werken wij voor grote vastgoedbeleggers waardoor wij ook gespecialiseerd zijn in het aan- en verkopen van grotere portefeuilles en appartementencomplexen. Daarnaast is ons courtage voor onze leden 1,35% in tegenstelling tot de 3-5% die dealsourcers vaak vragen 😎

 

Wat doet mijn vastgoedcoach?

Een coach is jou vast niet vreemd 😉 maar onze vastgoedcoaches helpen jou met alles wat betrekking heeft op vastgoed. Je kunt ze appen/bellen/FaceTimen over bijvoorbeeld aankopen, beheer, rendement berekenen etc. Ze zijn tevens jouw enige aanspreekpunt binnen ons bedrijf en ze hebben contact met onze samenwerkingspartners zodat je niet hoeft te bellen met een makelaar, beheerder, boekhouder en jurist maar slechts met 1 vastgoedcoach. 

InActief

0
Niks, dus wat houdt je nog tegen?
Top keuze

HyperActief

79
Per maand (excl. btw)

Actief

49
Per maand (excl. btw)

Meer weten over het lidmaatschap?
Plan een gesprek!

We maken graag kennis met je en vertellen je alles over Actief en het lidmaatschap!