Door een groot netwerk altijd de beste deal.

Actief werkt al jaren uitsluitend voor vastgoedbeleggers waardoor wij een groot netwerk hebben opgebouwd. Wij specialiseren ons in de aan- en verkoop van portefeuilles, zowel woningen als bedrijfsmatig.

'Actief heeft me geholpen met het verkopen van een deel van mijn portefeuille, de afhandeling was snel en strak geregeld. Blij mee.'

Ben jij op zoek naar een (volgende) belegging of wil je er juist één verkopen? Dan zit je goed bij ons!

Actief werkt al jaren uitsluitend voor vastgoedbeleggers. Hierdoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd.

Het afgelopen jaar hebben zich ruim 3300 andere vastgoedbeleggers aangesloten bij ons netwerk waardoor wij vaak als eerste op de hoogte zijn van vastgoed dat verkocht mag worden, maar ook van beleggers die op zoek zijn naar een aankoop.

Via ons netwerk begeleiden wij dan ook veel transacties die niet op websites als Funda.nl en Beleggingspanden.nl terecht zijn gekomen maar rechtstreeks tussen leden worden gesloten.

Aanbod rechtstreeks naar leden

Onze HyperActief hebben de mogelijkheid om aanbod rechtstreeks aan te bieden aan de andere leden via ons platform zonder tussenkomst van een makelaar of zogenaamde dealsourcer.

Naast ons platform bieden wij leden ook de mogelijkheid hun pand zelf aan te bieden op Funda. Wij verzorgen hierbij de plaatsing en je doet zelf de bezichtigingen, onderhandeling etc. Vanzelfsprekend kan jouw aanspreekpunt binnen Actief je wel op weg helpen indien gewenst.

Ontwerp zonder titel-min

Door een groot netwerk altijd de beste deal.

166

Aangeboden objecten in 2021

142

verkochte panden in 2021

129

zoekopdrachten in 2021

Meer dan 300 succesvolle verkopen

Het laatste jaar hebben wij meer dan 300 beleggingspanden mogen verkopen voor onze leden. Wij specialiseren ons in de aan- en verkoop van complete portefeuilles en bedrijfs- onroerend goed maar kunnen vanwege ons grote netwerk ook zeker helpen bij het aan- of verkopen van (beleggings-)woningen.

DSC_0091-min

Hoe het werkt?

Je geeft eerst aan wat jouw behoefte is bij je aanspreekpunt. Vervolgens ontvang je een digitaal te ondertekenen opdrachtbevestiging waarin we vastleggen wat jouw wensen zijn

Als we deze getekend binnen hebben, gaat ons team ‘Aan- en verkoop’ voor je aan de slag. Je hoort via hen óf jouw aanspreekpunt wat de status is. We proberen dit wekelijks te doen als we in die tijd nog geen deal voor je hebben gerealiseerd. 😉

Je mag ons natuurlijk ook zelf een bericht sturen of even bellen, we begrijpen als geen ander dat je enthousiast bent en misschien wel dagelijks de status wilt weten. Als we dé deal voor jou hebben gerealiseerd, helpen we je met de afwikkeling als je dit fijn vindt.

Tadaaa , tijd voor champagne!

Je betaalt ons pas als de deal gesloten is. No cure no pay dus!

Aan- en verkoop

%
135
Gerealiseerde aankoopprijs

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het plaatsen op Funda precies?

Heel simpel:

  • Jij geeft aan welk pand je op Funda wilt plaatsen
  • Wij leveren aan welke gegevens we daar voor nodig hebben
  • Onze makelaar checkt alles wat je aanlevert
  • Wij plaatsen voor jou het pand op Funda
  • Alle reacties zetten we dagelijks aan je door zodat je zelf bezichtigingen kunt plannen etc.
  • Als het pand verhuurd of verkocht is , geef jij dit aan en halen wij het pand van Funda

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verkopen jullie ook 'losse' woningen of bedrijfspanden?

Natuurlijk! Zolang jij een vastgoedbelegger bent, werken wij voor jou.
We hebben ons gespecialiseerd in het aan- en verkopen van (grotere) portefeuilles maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet kunnen bemiddelen bij de verkoop van 1 woning of bedrijfsruimte.

Kan ik mijn panden ook via het platform verkopen?

Echt wel! Als jij HyperActief lid bent , kun je via het Platform jouw panden te koop aanbieden. Wij vragen hiervoor geen kosten en jouw aanspreekpunt helpt je graag met het aanmelden!

 

Hoe werkt het aankoop-proces precies?

Je brengt samen met je aanspreekpunt in kaart wat je precies zoekt. De aankoopopdracht wordt intern voor je uitgezet. Op het moment dat er een belegging vrij komt komt die voldoet, of in de buurt komt van jou zoekopdracht wordt je op de hoogte gesteld van het aanbod.

InActief

795
Per maand (excl. btw)

HyperActief

79
Per maand (excl. btw)

Actief

49
Per maand (excl. btw)

Meer weten over het lidmaatschap?
Plan een gesprek!

We maken graag kennis met je en vertellen je alles over Actief en het lidmaatschap!