fbpx

5 tips om aan huurders te komen voor jouw beleggingsobject

Een huurder vinden kan best lastig zijn, vooral tijdens de coronacrisis. Bezit jij een bedrijfspand of woning die leeg staat of die leeg komt te staan? Dan kun je ervoor kiezen om zelf een advertentie online te zetten.

Natuurlijk zijn er dan wel een paar belangrijke punten waar je goed op moet letten, bijvoorbeeld;

  1. Schrijf een goede tekst! Zorg dat je de potentiële huurder enthousiast maakt over het object. Geef een goed beeld van je object, zorg dat je zoveel mogelijk informatie in de tekst vernoemd zodat de potentiële huurder niet voor verrassingen komt te staan. Het is de kunst om een zo realistisch mogelijk beeld van je beleggingsobject te schetsen.
  2. Zorg voor mooie foto’s! Zonder goede foto’s gaat de verhuur een stuk langer duren. Zorg daarom voor mooie foto’s waarop het object goed te zien is, ook de kleinere ruimtes zijn vaak van belang. Bij de foto’s is het belangrijk dat ze niet te donker zijn maar ook niet te licht, zorg dat het object er netjes bij staat en mochten er gebreken zijn meld deze dan ook.
  3. Kijk ook even op andere websites als Funda. Er zijn momenteel zoveel plaatsen waar woningen en bedrijfspanden worden aangeboden, bekijk even hoe een ander zijn/haar advertentie plaatst en vind je dit leuk? Neem het over en pas het aan in je eigen stijl. (Beter goed gestolen, dan slecht bedacht. Toch?)
  4. Gebruik je eigen netwerk! Heb je een advertentie? Zet deze dan vooral ook online via Facebook, Linkedin maar eventueel ook in netwerkclubs. Natuurlijk kun je ook je vrienden/familie vragen om de advertentie te delen voor een nog groter bereik.
  5. Wees flexibel als het aankomt op je huurperiodes. Als je flexibel bent met het vaststellen van een huurperiode zul je ook sneller een huurder vinden.

Als je bovenstaande tips hebt gevolgd krijg je vast en zeker geïnteresseerde huurders die zich melden. Wees een beetje flexibel als verhuurder, je zult zien dat potentiële huurders dit ook fijn vinden, en jouw object sneller verhuurd wordt.

Als je bovenstaande tips het gevolgd, is het vrijwel zeker dat de verhuur van jouw woning of bedrijfspand een stuk sneller verloopt! Wil je meer weten over het zelf verhuren of is het zelf verhuren van jouw pand toch niet helemaal je ding? Dan kunnen wij het ook voor jou op Funda plaatsen. Kijk op www.actief.nl/verkoop-verhuur/ of bel ons op: 085-8081270 en wij helpen je!